20 / 04 / 2024

Pietra Kaikos'un Nişantaşı mağazası açıldı!

Pietra Kaikos'un Nişantaşı mağazası açıldı!

Pietra Kaikos'un Yeni Gold ve Woodenmix serilerinin de yer aldığı konspt mağazası Showroom Nişantaşı'nda açıldı



Türkiye'de ve dünyanın 47 ülkesinde doğal taş trendlerini belirleyen Pietra Kaikos'un, doğal taşı varak ve ahşapla buluşturduğu Yeni Gold ve Woodenmix serilerinin de yer aldığı konsept mağazası Showroom, Nişantaşı'nda açıldı.

Doğal taşı büyük bir ustalık ve zerafetle işleyen Pietra Kaikos, iç ve dış mimariden bahçe peyzajına, el yapımı küvetlerden lavabolara, şömine kaplamalardan çeşitli aksesuarlara kadar zengin ürün yelpazesiyle artık Nişantaşı'nda meraklılanyla buluşacak.

Büyüklüğü 80 metrekare

Nişantaşı Fulya'daki 'Showroom' 80 metrekare büyüklüğünde. Mekanın büyüklüğü, mağazanın işlevsel bir biçimde hizmet verebilmesi için özellikle tercih edilirken, tüketicinin ürün seçerken yaşadığı zorluklan en aza indirmek ve hangi ürünün nerede ya da hangi ürünlerle kombine edilerek kullanılabileceğini uygulamalı olarak teşhir etmek amaçlanmış. Mağazada modern banyo ve lavabolar, varak yaprak motifleriyle süslenmiş duvarlar, duş teknesi kombinasyonlan, Türk hamamı ve zemin kaplama yer alıyor.
Posta
----

Pietra Kaikos Nişantaşı´nda taş satacak
Dünyanın  47 ülkesinde doğal taş trendlerini belirleyen Pietra Kaikos´un, doğal taşı varak ve ahşapla buluşturduğu konsept mağazası Nişantaşı´nda açıldı.

Türkiye´de 18 mağazası olan  Pietra Kaikos , doğal taşları işleyerek farklı kullanım özellikleri kazandırıyor. İç  ve dış mimariden bahçe peyzajına, el yapımı küvetlerden lavabolara, şömine kaplamalardan çeşitli aksesuarlara  kadar geniş bir  ürün yelpazesi ni  Nişantaşı´nda  sunan  Pietra Kaikos ´un yeni  mağazası 80 metrekare  büyüklüğe sahip. Mağazada  işlevsel bir biçimde hizmet  alınırken  tüketicinin ürün seç imi sırasında yaşadığı zorlukların e n aza indir ilmesi hedeflendi. Bu mekan genişliği aynı zamanda  hangi ürünün nerede ya da hangi ürünlerle kombine edilerek kullanılabileceğini  görme açısından da kolaylık sağlıyor.

Pietra Kaikos ´ın konusunda deneyimli bir firma olduğunu belirten Bölge Müdürü Aslı Arslan, taşın doğallığını konutlarda kullanmak istediklerini dile getirdi. Farklı kullanım özelliklerine sahip ürünleri olduğuna değinen Arslan, " Modern banyo  ve  lavabolar,  altın  varak yaprak motifleriyle süslenmiş duvarlar,  d uş teknesi kombinasyonları, Türk hamamı (eşik, kurna, duvar)  ve zemin  kaplama örnekleri  gibi birçok ürün örneğini sahibiz. Yelpazede yer alan tüm zemin ve duvar ürünlerini birçok renk seçeneği ile sunabiliriz.  Pietra Kaikos taşları yankıyı önlediği gibi, mekânın iç sesinin dışarı çıkmasını da engeller " diye konuştu.
Emlakkulisi


Geri Dön