28 / 03 / 2024

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Kaya Eren tarafından kuruldu. 



Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Kaya Eren tarafından kuruldu. 

Pırıltı Yapı Malzemeleri Hırdavat İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin toptan veya perakende alımını - satımını yapmak. 2- Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin bayilik, acentelik, distribütörlük haklarını almak veya vermek. 3- Her türlü inşaat taahhüt dekorasyon ve tadilat işlerini başta olmak üzere, bina, konut, prefabrik, ev, işyeri, fabrika,sınai ve turistik tesisler gibi çeşitli işleri gerek şirket, gerekse gerçek veya tüzel kişiliklerle birlikte ortaklık yapmak suretiyle yapmak. 4- Konusu ile ilgili olarak kara, hava ve deniz araçlarını almak,satmak, kiralamak. 5- Her türlü konut, fabrika,atölye vb. binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu, ısı yalıtımı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 6- Şirket kendi alacaklarının temini için ipotek ve diğer her türlü rehini ve teminatları alabilir, bunları fek edebilir veya kaldırabilir 7- Her türlü hırdavat malzemelerinin alım ve satımını yapmak. 8- Yukarıda gösterilen konulardan başka, ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde şirket bu işlerle de iştigal edebilir.


Geri Dön