27 / 04 / 2024

Pırlanta baget günleri başladı! Üstelik yüzde 42'ye varan indirimle! Altınbaş pırlanta fiyat listesi 26 Eylül 2022

Pırlanta baget günleri başladı! Üstelik yüzde 42'ye varan indirimle! Altınbaş pırlanta fiyat listesi 26 Eylül 2022

Altınbaş baget günleri adı altında tüm baget pırlanta yüzük, kolye, ve küpelerde yüzde 35'e varan indirim başlattı. Peki baget kolye, yüzük ve küpe fiyatları ne kadar? İşe Altınbaş Pırlanta 26 Eylül 2022 fiyat listesi...



Altınbaş ''baget günleri'' adı altında tüm baget takılarda yüzde 42'e varan indirim kampanyasını başlattı. Baget pırlanta kolye, yüzük ve küpe almak isteyenler Altınbaş fiyat listresini merak edip araştırıyor.

Pırlanta baget günleri başladı! Üstelik yüzde 42 ye varan indirimle! Altınbaş pırlanta fiyat listesi 26 Eylül 2022

Altınbaş pırlanta baget küpe, kolye ve yüzük almak isteyenler için en uygun fiyatlarla satışa başladı. Yüzde 35 indirim fırsatı ile en güzel, ışıltılı baget kolye, yüzük ve küpelere sahip olabilirsiniz.

Peki pırlanta baget yüzük fiyatları ne kadar? Pırlanta baget kolye fiyatları kaç TL? Pırlanta baget küpe fiyatları kaç lira? İşte Altınbaş 26 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön