18 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.



Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti.


Ege Seramik açıklamasına göre, Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul Proje Mimarı Murat Kader, Tasarım Koordinasyon Direktörü Ruşen Taşpınar, İç Mimar Mirat Polat ve Mimar Ömer Kuru'dan oluşan proje ekibi, Ege Seramik'in Kemalpaşa'daki fabrikasını gezerek yeni ürünler hakkında bilgiler aldı.


Piyalepaşa İstanbul heyetine ziyaret sırasında İbrahim Polat Holding ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat eşlik etti. İbrahim Polat Holding ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Fikret Polat ile Ege Seramik AŞ Genel Müdürü Göksen Yedigüller de üretim tesisleri hakkında detaylı bilgiler verdi.


AA


Haber Pr ajansı tarafından şu şekilde servis edildi



Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul Projesi Mimarları Murat Kader ve Ömer Kuru, Piyalepaşa İstanbul Projesi Tasarım Koordinasyon Direktörü Ruşen Taşpınar ve Piyalepaşa İstanbul Projesi İç Mimarı Mirat Polat’tan oluşan proje ekibi,  Ege Seramik'in Kemalpaşa'daki fabrikasını gezerek yeni ürünler hakkında bilgiler aldı.

Piyalepaşa İstanbul heyetine ziyaret sırasında İbrahim Polat Holding ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat eşlik etti. İbrahim Polat Holding ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Fikret Polat ile Ege Seramik A.Ş. Genel Müdürü Göksen Yedigüller de üretim tesisleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Gerçekleştirdikleri ziyaretten çok memnun olduklarını ve Ege Seramik’in büyük bir marka olduğunu dile getiren Mimar Murat Kader, “ Tasarım kendine has bir dili, bir mesajı olan süreçtir bu anlamda kullandığımız materyaller bizler için çok önemlidir. Bugün görüyoruz ki uluslararası standartlarda üretim yapan Ege Seramik sektörde çok önemli bir noktada” dedi.



Geri Dön