29 / 03 / 2024

Pizza Bafetto Ataşehir'de şube açtı!

Pizza Bafetto Ataşehir'de şube açtı!

Gerçek İtalyan pizzasını çok iyi fiyata sunan ve “Çok iyi pizza, çok iyi fiyat” sloganıyla gurme İtalyan pizzasına yeni bir boyut kazandıran Bafetto, yeni şubesini Ataşehir’de açtı...




Gerçek İtalyan pizzasını çok iyi fiyata sunan Bafetto, şehrin en iyi pizzasını şimdi de Ataşehirlilerle tanıştırıyor. İkinci şubesini Doğu Ataşehir’de Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı 3/3 plaza no: 3-4’te açan Bafetto, lezzetli pizzaları, rahat ve keyifli ortamıyla dikkat çekiyor.

 

İtalya’nın en iyi pizza ustalarından alınan eğitimlerle oluşturulan pizza hamuru, en az 48 saat mayalandırmada bekletildiği için hiç yemediğiniz kadar hafif. Bu hafif ve kağıt incelediğindeki hamur, İtalya’dan getirtilen özel sosun taze domates ve baharatlarla harmanlanmasıyla oluşan karışım ile birleşiyor. Üzerine koyulan mozzarella ve kaliteli malzemelerle ortaya çıkan pizza lezzetiyle fark yaratıyor. Butik pizza restoranı olarak hizmet veren Bafetto’nun menüsünde birbirinden lezzetli pek çok pizza çeşidi bulunuyor. Herkesin damak tadına uyacak yaklaşık 25 farklı pizzası bulunan Bafetto, özel tatlarıyla da ilgi çekiyor.

 

Hem hesaplı hem gurme

 

Bafetto lezzet ve kalitenin yanı sıra fiyat konusunda da oldukça iddialı. Gurme İtalyan pizzasını çok iyi fiyata sunan Bafetto’da pizzalar 12,90 TL’den başlıyor ve sadece 21,90 TL’ye kadar uzanıyor. Böylece nefis İtalyan pizzalarının bir gurme lezzetinden çıkartılıp daha geniş bir kesime ulaştırılması hedefleniyor.

 

Bu pizzalar şişmanlatmıyor

 

Bafetto ‘pizza şişmanlatır’ algısını kırmayı hedefliyor. Kağıt inceliğindeki hamuru özel bir formülle hazırlayan Bafetto’nun pizzaları hem sağlıklı hem de diğer pizzalara oranla düşük kalorili. Tüm pizzalarda tam buğday hamuru seçeneği de bulunuyor.

 

İlk şubesi Bağdat Caddesi, ikinci şubesi ise Ataşehir’de açılan Bafetto, 2014 yılı sonuna kadar restoran sayısını 5’e çıkarmayı hedefliyor. Siz de şehrin en İtalyan pizzasını tatmak ve keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, haftanın her günü 11:00 - 24:00 saatleri arasında hizmet veren Bafetto’ya muhakkak uğrayın!

 



Geri Dön