26 / 04 / 2024

Platin Evler Çekmeköy ulaşım!

Platin Evler Çekmeköy ulaşım!

Firma: Yiğit Efe Gayrimenkul Yapı

Proje: Platin Evler Çekmeköy

İçerisinde 37 adet dairenin bulunduğu Platin Evler Çekmeköy ulaşım bilgileri kapsamında; Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede. Platin Evler'in toplu taşımaya uzaklığı ise 100 metre mesafede inş



Platin Evler Çekmeköy ulaşım bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projenin arsa alanı 1,200 metrekare olarak belirlendi.


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Platin Evleri, 37 adet daireden oluşuyor. 


6 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Platin Evler Çekmeköy ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. 


Platin Evler Çekmeköy ulaşım!


Konut alanlarının 90 metrekareden başlayıp, 231 metrekareye kadar yükseldiği Çekmeköy Platin Evler projesinde teslimler 1 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek. 


Platin Evler Çekmeköy ulaşım bilgilerine göre; Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede. Platin Evler'in toplu taşımaya uzaklığı ise 100 metre mesafede konumlanıyor. 


Telefon: 0216 641 41 43 

Web: www.yigitefeinsaat.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön