26 / 04 / 2024

Platin fiyatı bugün yükselişe geçti! Platinin ons fiyatı bugün ne kadar oldu? 28 Haziran 2022 platin fiyatları

Platin fiyatı bugün yükselişe geçti! Platinin ons fiyatı bugün ne kadar oldu? 28 Haziran 2022 platin fiyatları

Platin fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Dün platinin ons fiyatı 907 dolardan işlem görürken bugün değer kazandı. Peki bugün platin ons fiyatı ne kadar? İşte 28 Haziran 2022 platin fiyatları...



BUGÜN PLATİN NE KADAR? 

Bugün platinin ons fiyatı yüzde 0,41 yükselişe geçerek 918 dolar oldu. Platin alış fiyatı bugün 24,44 dolar, satış fiyatı ise 29,52 dolar oldu.


PLATİNDE NELER OLUYOR?

Rusya'da paladyum üretimi konusunda bu sene sorunlar yaşanıyor. Bu durum karşısında paladyum yerine platin kullanılması sıklıkla gündeme gelmeye başladı. Platin grubunda arz ve talep görünümü bu sene büyük bir belirsizlik hakim.

Platin, paladyumdan daha ucuz olduğu için endüstriyel alanlarda paladyum yerine platinin daha fazla kullanılacağı söyleniyor. Böylelikle paladyum da gözden düşmeye başladı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön