19 / 04 / 2024

Platin kan kaybediyor! Platin fiyatı bugün düştü! İşte 26 Mayıs 2022 platin fiyatı

Platin kan kaybediyor! Platin fiyatı bugün düştü! İşte 26 Mayıs 2022 platin fiyatı

Platin fiyatı 26 Mayıs günü düşüşe geçti. Platinin ons fiyatı bugün yüzde 0,70 değer kaybetti. Peki platinin gram fiyatı bugün ne kadar oldu? İşte güncel 26 Mayıs 2022platin fiyatı...



Platin fiyatları gerek yurt içi gerekse yurt dışı piyasalarda milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Platine yatırım yapanlar  platindeki hareketliliği merak edip araştırıyor. Bugün platinin ons fiyatı düşüşe geçti. Platinin ons fiyatı bugün yüzde 0,70 değer kaybederek değer kaybetti.

Peki platin fiyatı ne kadar? Platin gram fiyatı bugün kaç dolar? İşte  26 Mayıs 2022 güncel platin fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön