19 / 04 / 2024

Plaza Cubes ilk açık ofisini Maslak'ta açtı!

Plaza Cubes ilk açık ofisini Maslak'ta açtı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..



İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı


Hazır ofis konseptinin geleneksel ofis kiralamasından temel farkının ofis kiralanmasının yanı sıra bütün ofis hizmetlerinin sunulması ile kira ve diğer tüm ofis giderlerin kira ücretinin içinde olması olduğunu ifade eden Cubes Ortağı Süleyman Çoruh, şunları söyledi: “Hazır ofisler, büyük metrekareli ofislerden atıl ve az kullanılan alanların minimize edildiği küçük ve daha etkin kullanılabilecek bir konsept olarak farklılaşıyor. Gelecekte ofis anlayışının tamamen buna döneceğini öngörüyoruz. Ortak çalışma alanları, ihtiyaçlara göre esnek kullanımlı ofisler, az maliyetle prestijli iş yerleri , sadece toplantı odası ya da adres ve telefon hizmeti için kiralanabilecek ofis anlayışının daha da artacağını düşünüyoruz.”


Açık ofis


İstanbul gibi dünya metropolü olan bir şehrin daha çok nitelikli ofise ihtiyacı olduğunu söyleyen Çoruh, “Metropollerde iş yapış biçimi değişiyor. Mobil çalışan sayısı hızla artıyor.  Bu değişimi öngörerek dünyadaki yeni akım olan açık ofis (co-working) konseptini Workplace markasıyla ülkemizde uygulamaya başlıyoruz. Sun Plaza’da açtığımız Workplace, 2 katta 50 kişilik bir kapasiteye sahip. Worlplace gibi açık ofis alanları daha çok talep görecektir. Bu nedenle ikinci ofisimizin çalışmalarına hız verdik ve çok yakında Taksim’de açacağız.”




Vatan


Geri Dön