27 / 04 / 2024

POCO'nun ilk yerli üretim telefonu Xiaomi POCO C40 indirimli fiyatı ile CarrefourSA’da! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

POCO'nun ilk yerli üretim telefonu Xiaomi POCO C40 indirimli fiyatı ile CarrefourSA’da! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’de üretilen ilk POCO telefon olan Xiaomi POCO C40 modeli CarrefourSA marketlerde indirimli fiyatı ile alıcısıyla buluşuyor. Peki, POCO C40 fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...



Teknolojiseverler arasında popüler bir marka olan POCO, hareket halindeyken dahi kaliteli eğlence tecrübesi sunan ve Türkiye’de üretilen ilk POCO cihaz olan POCO C40 modelini geçtiğimiz aylarda satışa çıkarmıştı.

Türkiye’nin önde gelen süpermarketlerinden CarrefourSA ise CarrefourSA Kart ile birlikte Xiaomi Poco C40’a 400 lira indirim yaptı.

Segment lideri performansı ve eşi benzeri görülmemiş fiyatı ile rakiplerini aşan POCO C40, POCO telefonlarda şu ana kadar kullanılan en büyük ekrana sahip olan cihaz. 6,71 inç LCD Nokta Damla ekrana sahipken kullanıcılara en güzel görüntüleme tecrübesini yaşatmayı hedef haline getiriyor. Çizilmelere dayanıklı olarak Corning Gorilla® Glass ekranı ile de kalite arz ediyor.

400 nite kadar parlaklık derecesi ile dikkat çeken ekran, güneş Işığı modu vb. fonksiyonları ile birlikte parlaklığını güneş ışığı ile orantılı olarak akıllıca düzenlemekte. Okuma modu, ekranı daha sıcak olan bir renk sıcaklığına geçirerek uzun süre okumak ise gözlerin daha az yorulmasına sebep kılıyor.

Cihazın arka kısmında ise 13 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapikesel derinlik sensörüne sahip çift kamera kurulumu mevcut. Cihazın ön kamerası ise 5 megapiksel Bu kurulum, her saniyenin en üst netlik ve hassasiyet ile yakalanabilmesine olanak bilinen çeşitli yeni fotoğraf, video özellikleri ve modları ile birlikte geliyor. 5 Megapiksel ön kamera görüntülü şekilde aramalar ve selfieler için mükemmellik derecesi sağlarken 2Megapiksel derinlik sensörüne sahip olan lens, fotoğraf kompozisyonlarında harika bir estetik ve aynı zamanda kalite için gerçek zamanlı derinlik algılama sunmakta.

POCO C40: POCO Sarısı, Güç Siyahı ve Mercan Yeşili olmak üzere 3 farklı renkte ve 3GB+32GB ile 4GB+64GB varyantlarıyla gelecek.

POCO nun ilk yerli üretim telefonu Xiaomi POCO C40 indirimli fiyatı ile CarrefourSA’da! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Peki, POCO C40 fiyatları CarrefourSA’da ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

 

 


Geri Dön