27 / 04 / 2024

Point Bornova AVM Rezidans 'ta 385 bin liraya 3+1!

Point Bornova AVM Rezidans 'ta 385 bin liraya 3+1!

Firma: Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Point Bornova Avm Rezidans

Point Bornova AVM Rezidans 'ta indirimli fiyatlarla satışlar başladı, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor



Kavuklar Gayrimenkul imzası ile Bornova Altındağ'da hayata geçirilen  Point Bornova Avm Rezidans  300 dönüm  alan üzerine yayılıyor.


46 katlı olarak inşa edilen Point Bornova Rezidans 'ta yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Point Bornova AVM Rezidans 'ta 3 oda 1 salon dairelerin minimum fiyatı 385 bin lira olarak belirlendi. Proje kapsamındaki daireler 1 hafta boyunca bu fiyat üzerinden yüzde 10 indirimli olarak satışa sunuldu. Point Bornova 'dan banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Altındağ Point Bornova Rezidans İzmir'in en büyük karma projesi olma özelliği taşıyor. Kavuklar Point Bornova AVM'de yer alan sosyal alanlar açılır kapanır çatısı sayesinde hem açık hem de kapalı olarak kullanılabiliyor.


544 konutun yer aldığı Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova Rezidans 'ın tasarımı HOK imzası taşıyor. Point Bornova Rezidans kapsamındaki ticari üniteler Mart 2015'te, konutlar ise Kasım 2015'te teslim edilecek.


Point Bornova AVM Rezidans Yeni Garaj'a, Forum Bornova'ya ve Ege Üniversitesi'ne yakın konumda inşa ediliyor.


Telefon: 0232 435 46 46

Web Adresi: http://www.kavuklar.com.tr

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön