29 / 03 / 2024

Polatyol Eston Şehir Mahallem satış ofisi!

Polatyol Eston Şehir Mahallem satış ofisi!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Mahallem

Polatyol Eston Şehir Mahallem satış ofisi ile 444 86 16 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. Dairelerin 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.



Eston Şehir Mahallem'de yüzde 25 peşinatta, kalan daire bedeli banka kredisiyle vadelendiriliyor. Proje İstanbul Başakşehir - Bahçeşehir lokasyonunda inşa ediliyor. 


Polatyol Eston Şehir Mahallem satış ofisi telefon numarası 444 86 16 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildiği proje 41 blok halinde yükseliyor. 


Polatyol Yapı imzası ile hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem Evleri fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Proje Armina Evleri'nin karşısında, Asmalı Evler projesinin yanında yer alıyor. 


Toplamda arsa alanı 68 dönüm olarak belirlenen Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de 315 adet bağımsız ünite mevcut. Projede konutların 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de oyun ve performans atölyesi, sinema ve Playstation odası, spor odası, dinlenme alanları ve bisiklet yolu, açık çocuk havuzu, genç aktivite odası, açık yüzme havuzu, mini futbol sahası, peyzajlı doğal dere, meyve bahçesi, okuma odası, tenis kortu, çocuk oyun parkları, basketbol sahası, 2 çocuk oyun alanı gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Polatyol Eston Şehir Mahallem satış ofisi

Tel: 444 86 16

Web: estonsehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön