24 / 04 / 2024

Pompaya yansıdı! Akaryakıta hem zam hem indirim geldi!

Pompaya yansıdı! Akaryakıta hem zam hem indirim geldi!

Akaryakıt fiyatlarına en son cumartesi günü çifte indirim gelmişti. Bu gece yarısı ise benzin ve motorine zam gelirken LPG fiyatları düştü.



Brent petrol ve döviz piyasalarında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor.

Cumartesi günü çifte indirim gelen akaryakıta bu kez 2 zam 1 indirim geldi, akıllar iyice karıştı.Bu gece yarısından itibaren benzin fiyatına 56 kuruş, motorinin ise 70 kuruş zam gelirken, LPG'nin fiyatı da 40 kuruş düştü.

Akaryakıt fiyatları, dolar kuru ve brent petrol fiyatlarına bağlı olarak sürekli değişmeye devam ediyor.En son 3 Eylül Cumartesi günü benzine 1 lira 51 kuruş, motorine ise 2 lira 41 kuruş indirim gelmişti. Üç günlük aranın ardından bu sefer de akaryakıta hem zam hem indirim geldi.

6 Eylül yani bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin fiyatı 56 kuruş, motorinin ise 70 kuruş artarken, LPG'ye de 40 kuruş indirim geldi.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI KAÇ LİRA OLDU?

Zammın ardından benzinin litresi İstanbul'da 19.23'e, İzmir'de 19.35'e, Ankara'da 19.37'ye yükseldi.

Motorinin litresi İstanbul'da 25.22'ye, İzmir'de 25.36'ya, Ankara'da ise 25.34'e çıktı.

LPG'nin fiyatı ise indirimin ardından İstanbul'da 10.95'e, Ankara'da 10,98'e, İzmir'de 10,82'ye düştü.

Pompaya yansıdı! Akaryakıta hem zam hem indirim geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön