25 / 04 / 2024

Porto Budva Kompleks karlı yatırım imkanı sunuyor!

Porto Budva Kompleks karlı yatırım imkanı sunuyor!

Porto Budva Kompleks'ten inşaat işlemleri devam eden daire satın alırsanız, Karadağ'da uygulanan yüzde 3 alım-satım vergisinden muaf olabilirsiniz. Ayrıca projeden satın aldığınız dairenin alanına değil arsa payına da sahip olabiliyorsunuz.



Karadağ bugün en dinamik gelişen ülkelerden biri, Avrupa Birliği adayı ve yabancı yatırımda balkanların lideri konumda bulunuyor. Budva ise,'Yeni Monte Carlo' olarak adlandırılıyor. 'Ilıman iklimi', 'Avrupa mevzuatına uyum süreci' ve 'Güvenilir Noter Sistemi' yabancı yatırımcıyı ülkeye çeken unsurlardandır. Karadağ, yılda yaklaşık 3 milyar dolar yabancı yatırım alıyor.

Karadağ şirketi Alart Budva, 13 yıldır projeleri gerçeğe dönüştürüyor. İnşaat aşamasında yatırım yapmanız halinde 5 yılda paranızı geri kazanabilirsiniz.
Porto Budva Kompleksi, Budva’nın merkezinde premium sınıf daireler ve ticari alanlar sunuyor. Porto Budva, açık ve kapalı havuzlara sahip 3 bin 500 metrekarelik alanda kurulacak. SPA merkezi, sauna, Türk hamamı, spor salonu, masaj odaları, yoga salonu, güzellik salonu ve doktor odasına sahip oluyor. 

Şehir içinde lüks bir şehir kuruluyor. İki katlı AVM 8 bin metrekare alana sahip. Kafeterya, 3 restoran, süpermarket, konferans salonu ve kapalı garajlar projenin artıları olarak ön plana çıkıyor. Projede pencereler muhteşem bir deniz manzarasına açılacak. Kompleks kıyı şeridinde bulunmaktadır. Kale içine (Old Town) 100 metre uzaklıkta yer alıyor. Projede sahil yoluna ve Mediteranska Caddesi’ne çıkışlar bulunacaktır. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların fiyatlarına iç tasarım, taban ve tavan dekorasyonu, duvar dahildir.

Porto Budva Kompleksi'nde mobilyalı daireler ve iç tasarım hizmetleri, dairelerin satılması, Porto Budva markası altında dairelerin yönetimi ve kiralanması, konsiyerj hizmetleri, oda servisi, resepsiyon ve rezervasyon hizmetleri, restoran ve kafeler, spa merkezi, çamaşırhane, VIP transfer( Helikopter, yat ve limuzin), bakım, servis ve onarım hizmeti ve profesyonel güvenlik hizmeti bulunuyor.

Projeden inşaat işlemleri devam eden daire satın alırsanız, ülkede uygulanan yüzde 3 alım-satım vergisinden muaf olabiliyorsunuz. Porto Budva’da sadece satın aldığınız dairenin alanına değil arsa payına da sahip olabiliyorsunuz. Mülk sahipleri her yıl uzatılması suretiyle Montengro’da oturma iznine sahip oluyor.

Web:  www.portobudva.me


Geri Dön