26 / 04 / 2024

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.



Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de 800 metrekarelik alanda açtı. Mağaza 10 bin üzerinde ürünle şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını karşılayacak. Praktiker bu yıl orta ve büyük ölçekli mağaza konseptinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

 
Praktiker Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Yalçın, "Praktiker mağazamızı Adıyaman ile buluşturduk. Türkiye’nin her şehrinde mağaza açmayı planlıyoruz. Praktiker mağazaları uzmanlarımız tarafından en modern şekilde dizayn ediliyor. Müşterilerimizin alışveriş yaparken zevk alacakları bir dizayn gerçekleştirmeye çalıştık. Evini geliştirmek ve güzelleştirmek isteyen herkese ve her bütçeye uygun ürünleri Praktiker mağazalarında bulmak mümkün. Ziyaretçilerimizin mağazalarımızdan keyifle aldıkları ürünleri evlerinde de aynı keyifle kullanmalarını sağlamak temel amacımız." dedi. 


Geri Dön