24 / 04 / 2024

Precast Beton statiker inşaat mühendisi arıyor!

Precast Beton statiker inşaat mühendisi arıyor!

Precast Beton'un yanı sıra bir çok farklı firma, inşaat mühendisi, mimar ve ara kademede görevlendirecek takım arkadaşları arıyor



Betonarme ve prefabrikasyon sektöründe faaliyet gösteren firma için Autocad, SAP2000 bilen ve ofis programlarını kullanabilen deneyimli statiker inşaat mühendisi aranıyor.
[email protected]

İş güvenliği uzmanı aranıyor
İstanbul Avrupa yakasında yapı üstlenilen prestij projede çalışmak üzere iş güvenliği uzmanı aranıyor. Uzmanda; yüksek katlı inşaat şantiyelerinde minimum 3 yıl çalışmış olmak, 400-500 personel yönetiminden sorumlu olmak, gerekli sertifikalara sahip olmak ve tercihen Avrupa yakasında ikamet etmek gibi özellikler aranıyor.
[email protected]

Fuaye Süreyyapaşa için imar ve inşaat mühendisi aranıyor!
Fuaye Süreyyapaşa projesinde görevlendirilmek üzere inşaat mühendisi, mimar ve inşaat teknikeri aranıyor. İnşaat teknikeri ve mimarda 3 yıllık tecrübe aranırken inşaat mühendisinin 5 yıllık toplu konut ve yüksek katlı binaların şantiye tecrübesine sahip olması isteniyor.
Ayrıca toplu konut ve yüksek kat bina yapımında en az 5 yıl şantiye tecrübesi olan, Autocad bilen makine ve elektrik mühendisi de aranıyor.
[email protected]
www.fuaye.com.tr

Zirve Mimarlık, Lc Waikiki için takım arkadaşları arıyor!
Zirve Mimarlık, perakende mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmalarını bina uygulamaları projeleri tasarım departmanı için tercihen MSÜ ve ODTÜ’nün mimarlık bölümlerinde mezun proje mimarı aranıyor.
Zirve Mimarlık ayrıca planlama ve satın alma teknikeri ile şantiye şefleri de aranıyor. Şantiye şeflerini inşaat mühendisliği veya mimarlık mezunu olması isteniyor. Son başvuru tarihi ise 30 Mart 2012.
[email protected]

Arup Mühendislik şantiye şefi arıyor
Arup Mühendislik İstanbul’daki projelerini kontrollük hizmetleri verilen alanlarında görevlendirilmek üzere proje yönetimi bölümü için inşaat mühendisi şantiye şefi alacak. Şefin yüksek yapılarda 10 – 15 yıllık tecrübeye sahip olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekiyor.
[email protected]

Yılmaz Ulusoy Holding inşaat mühendisi ve muhasebe elemanı arıyor
Yılmaz Ulusoy Holding, aradığı inşaat mühendisinin odada kaydının olmasını, 5 yıllık saha ve şantiye deneyimine sahip olmasını, tarihi binalarda restorasyon tecrübesine sahip olmasını, kaba/ince işler, altyapı ve hafriyat konularında tecrübeli olması gibi bir takım özellikler istiyor.
basvuru@yılmazulusoyholding.com

BVS Vinç mühendis arıyor
Vinç sektöründe faaliyet gösteren BVS Vinç, elektrik ve arge mühendisi arıyor. Elektrik mühendisinde 3 yıl, arge mühendisinde ise 5 yıl tecrübe isteniyor. Ayrıca kalite kontrol personeli ve teknik ressam da aranıyor.
[email protected]
Faks: 0312 267 02 95

Konya Algida Dondurma Fabrikası inşaat mühendisi arıyor!
Konya Algida, iyi derecede İngilizce bilen, 10 yıl tecrübeli, Konya’da ikamet edecek ve şantiye şefi olarak görevlendirilebilecek inşaat mühendisi arıyor.
[email protected]

WBR İstanbul stajer iç mimar arıyor
Aranan stajer iç mimarın ilgili okuldan mezun olması ve 3 D programlarını bilmesi gerekiyor.
0212 286 25 64
Telefonla randevu alınması gerekiyor.

Uluğbey Akademi ve Kongre Merkezi mimar arıyor
Maltepe Başıbüyük’te Akademi ve Kongre Merkezi inşaatında görevlendirilmek üzere mimar, elektrik ve makine mühendisleri ile teknik ressam aranıyor. Aranan takım arkadaşlarının ortalama 5 yıllık tecrübeye sahip olmaları gerekiyor.
[email protected]
Faks: 0216 441 15 84

TunaYapı mimar ve mühendis arıyor
Giydirme cephe taahhüt işleri yapan firmada görevlendirilmek üzere proje ve şantiye yöneticisi ile proje sorumlusu aranıyor.
[email protected]
Faks: 0216 389 58 04

Bglobal Doğaltaş, inşaat mühendisi arıyor
Bglobal Doğaltaş, inşaat mühendisliği bölümünden mezun, şantiyelerde görev yapabilecek, iyi derecede Autocad bilen, ofis programlarına hakim, ehliyetli, İngilizce bilen ve tercihen İTÜ veya YTÜ mezunu inşaat mühendisi arıyor.
www.kariyernet.net
785 577

Yaman Group mimar arıyor
Yaman Group, Ege bölgesindeki konut inşaatı projelerinde ve resmi taahhüt işlerinde görevlendirilmek üzere mimarlık veya mühendislik bölümlerinden mezun takım arkadaşları ayır. Başvuruda bulunacak adayların işletme, koordinasyon, ofis için ve dışında yönetim yapabilmesi, ciddi inşaat firmalarında yönetici pozisyonlarında deneyim sahibi olması ve maliyet analizi yapabilmesi gibi özelliklere sahip olması gerekiyor.
www.kariyernet.net
778 592

Promet Proje yönetimi gayrimenkul danışmanı arıyor
İstanbul ofisinde görevlendirilecek olan adayın prim esasına dayalı olarak kendi kazancını belirleyebilmesi, girişimci olması ve kendine güvenmesi gerekiyor.
www.kariyernet.net
774 834

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com
 


Geri Dön