28 / 03 / 2024

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...



Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılını, yönetim kurulu ile Hekim Holding şirketlerinin yönetici ve çalışanlarının bir araya geldiği gecede kutlandı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Prefabrik Yapı AŞ'nin 30’uncu kuruluş yılında Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi yapıldı.

Gecede 10, 15, 20 ve 25 yıldır özverili çalışmaları ile Hekim Holding ve şirketlerine değer katan, imza atılan birçok başarıda emeği olan Hekim Holding çalışanlarına, plaket ve ödülleri takdim edildi.
Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim'e, iş hayatındaki 55. yılına özel hediye verildi. 

 "Yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz"

Prefabrik Yapı Genel Müdürü Mustafa Tolunay, "6 kıtada yaklaşık 150 ülkede bayrağımızı dalgalandıran ve ham maddelerinin neredeyse tamamını kendi bünyesinde üreten bir ailede çalışıyoruz." diye konuştu.
Tolunay, Hekim Holding'in, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından açıklanan ilk bin ihracatçı firma arasına 4 farklı firmasıyla girdiğini, peş peşe iki yıldır İSO ikinci 500 listesinde bulunduğunu aktardı. 

Prefabrik Yapı, 30 uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Tolunay, "Çok hızlı hareket eden ve karar veren bir yönetim kurulu ile çalışmak hepimizi daha zinde tutuyor. Sorumluluklarımızın bilincinde olarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz." dedi.

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim ise şu konuşmaları yaptı:

Prefabrik Yapı, 30 uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

"8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik. İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Gerçekleştireceğimiz yatırımlar neticesinde üretim yelpazesi ve ürün gamı anlamında dünyada tek olacağımıza inanıyorum. Biz yeniliklere açık, gerçekten hızlı kararlar alabilen ve onları anında olgunlaştıran bir grubuz. İş hayatımızda en önemli gücü saygıdeğer mesai arkadaşlarımızdan, paydaşlarımızdan ve tedarikçilerimizden alıyoruz. Başarılarımızda, sizlerin ve geçmişte bizimle mesaisini paylaşan arkadaşlarımızın çok büyük katkıları var." 


Geri Dön