24 / 04 / 2024

Kale Grubu 56. Kuruluş Yıl dönümü ve Seramik Bayramı'nı kutladı!

Kale Grubu 56. Kuruluş Yıl dönümü ve Seramik Bayramı'nı kutladı!

1957 yılından itibaren faaliyet gösteren Türkiye’nin lider markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale’yi bünyesinde barındıran Kale Grubu’nun, “56. Kuruluş Yıl dönümü” ve “Seramik Bayramı” törenle kutlandı...





Türkiye’nin lider markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale’yi bünyesinde barındıran Kale Grubu’nun, “56. Kuruluş Yıl dönümü” ve “Seramik Bayramı” törenle kutlandı. 1957’den itibaren Türk sanayisine büyük bir ivme kazandıran Kale Grubu’nun ülke kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini belirten Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “İnsan kaynağımız, köklü geçmişimiz, sanayi ve ticaretteki tecrübemiz, 56 yıldır kol kola yürüdüğümüz bu yolda bize her türlü zorluğu hep birlikte aşacak güç ve cesareti veriyor. Kale Grubu, köklerinden aldığı bu güç ve yeniliğin sağladığı enerji ile daha çok kuruluş yıldönümlerine yürüyecek” dedi.

 

Yarım asrı aşkın bir sürede gerçekleştirdiği sanayi atılımlarıyla Türk seramik sektörüne öncülük eden Kale Grubu’nun geleneksel hale getirdiği “56. Kuruluş Yıldönümü” ve “Seramik Bayramı” kutlamaları, 26 Temmuz Cuma günü, bölge halkı çocuklarının toplu sünnet töreni, iftar yemeği ve mevlid ile başladı. Kaleseramik Fabrikaları’nın havuzbaşı sosyal tesislerinde 27 Temmuz Cumartesi günü de iftar yemeği ile devam eden törene; eski Başbakan Yıldırım Akbulut, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir, CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş, Serdar Soydan’ın yanı sıra Çanakkale, İstanbul ve  Ankara  başta olmak üzere çok sayıda ilden gelen, üst düzey devlet erkanı katıldı. Kale Grubu yöneticilerinin ev sahibi olarak davetlilere eşlik ettiği kutlamalara; grubun Türkiye’nin her bölgesinden gelen iş ortakları, bayileri, tedarikçileri ve çalışanlarının yanı sıra bölge halkı büyük ilgi gösterdi. Kale Grubu Onursal Başkanı ve Kurucu Murahhas Azası Dr. İbrahim Bodur ve Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay’ın birer konuşma yaptığı kutlamalar kapsamında, Çan ilçesinde de 10 bin kişinin katılımıyla iftar yemeği verildi. 




Geri Dön