24 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış ofisi!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış ofisi!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükseliyor. Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.



Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim. 2. etap satışları başlayan projede ofis fiyatları 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Toplamda 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen  Premier Kampüs Ofis  'te yer alan ofislerin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje  Fer Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor.


Küçük, orta ve büyük ofislerin yer aldığı Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede küçük ofislerin büyüklükleri 40 metrekare ile 300 metrekare, orta ofislerin 800 metrekare ile 1000 metrekare, büyük ofislerin ise 10 bin metrekare olarak planlandı.


Kağıthane Premier Kampüs Ofis 'te SPA, parti odası, sağlık merkezi, spor alanları, hobi odaları, toplantı odaları ve kapalı otopark gibi sosyal alanların yanında 1.250 metrekarelik kampüs bahçesi de bulunuyor. 


Premier Kampüs Ofis Kağıthane satış ofisi!

Adres: Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:29 Kağıthane-İstanbul


Kağıhane Premier Kampüs Ofis iletişim

Telefon: 0212 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön