19 / 04 / 2024

Premier Kampus Ofis nerede?

Premier Kampus Ofis nerede?

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

SPA, sağlık merkezi, toplantı odaları, kapalı otopark, parti odası, hobi odaları, spor alanları gibi sosyal imkanların sunulduğu Premier Kampus Ofis nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Avrupa yakası Kağıthane deniliyor...



Premier Kampus Ofis nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim.  Fer Yapı  imzası taşıyan proje toplam 435 adet ofisten meydana geliyor.


Kağıthane  Premier Kampüs Ofis  projesinde; SPA, sağlık merkezi, toplantı odaları, kapalı otopark, parti odası, hobi odaları, spor alanları gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Premier Kampus Ofis nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Kağıthane cevabı veriliyor. Projede yer alan küçük boy ofis alanları 40 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 


Teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlenen Kampüs Ofis Kağıthane projesi, 20 bin metrekare arazi üzerinde yaşama geçiriliyor. 


Yatırım bedeli 150 milyon TL olarak belirlenen Fer Yapı Premier Kampüs Ofis projesinde orta boy ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Premier Kampus Ofis nerede?


Premier Kampus Ofis nerede?


Telefon: (0212) 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön