23 / 04 / 2024

Premiere Vision İstanbul Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

Premiere Vision İstanbul Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

Premiere Vision, Türkiye'deki ilk organizasyonunda daha ikinci günden hedef tutturdu. 29 Ekim'de İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde açılan ve dün sona eren fuarı ilk iki günde 5 bin kişi ziyaret etti...



Fransa'nın ünlü tekstil fuarı Premiere Vision, Türkiye'deki ilk organizasyonunda daha ikinci günden hedef tutturdu. 29 Ekim'de İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde açılan ve dün sona eren fuarı ilk iki günde 5 bin kişi ziyaret etti. Premiere Vision fuarlarının dünyadaki 4'üncü durağı olarak seçilen İstanbul 66'sı yabancı, 87'si Türk 153 kumaş üreticisini bir araya getirdi. 


BÖLGEDEN TALEP ÇOK 

Premiere Vision SA CEO'su Philippe Pasquet, fuarda milyarlarca euro değerinde iş hacminin oluştuğunu belirterek, "Hem yurtiçi hem de uluslararası ziyaretçi sayısı istediğimiz oranlarda. Üç günde ulaşmak istediğimiz sayıyı iki günde yakaladık. Başta hedef ülkeler Rusya, Ukrayna, Romanya, Polonya, Yunanistan, Bulgaristan ve İran olmak üzere Türkiye ve bölge ülkelerden rağbet gördük" dedi. Premiere Vision Uluslararası Fuarlar Direktörü Guglielmo Olearo ise, "Türkiye Ortadoğu ve Afrika'ya açılan kapımız oldu" diye konuştu. 


'10 YILDIR UĞRAŞIYORUZ'

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Premiere Vision'un Türk tekstil sektörüne pozitif katkı sağlayacağını söyledi. Fuarın en önemli özelliğinin firmaları seçerek alması olduğunu belirten Gülle, "İTHİB olarak 10 yıldır Fransızlar'ı Türkiye'ye gelmeleri için ikna etmeye çalıştık. Sonunda geldiler ve buradaki potansiyeli keşfettiler" diye konuştu.


Sabah Gazetesi


Geri Dön