24 / 04 / 2024

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

 Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.



A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı,  Ankara  Congresium Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Fuarda, ziyaretçi sayısı 5 binin üzerine çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre TOKİ, kamu ve özel sektör temsilcilerini buluşturan A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuar ile ilgili açıklama yayınladı. 

Artı2 Fuarcılık organizatörlüğünde, TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleri ve katılımlarıyla düzenlenen fuar, özel sektörün öncü aktörlerine ev saipliği yaptı.

Türkiye'nin 81 ilinden ziyaretçilerin akın ettiği fuara 100 firma katıldı. Fuara, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, TBMM İdari Amiri Hasan Turan da katılım gösterdi. 

Ürün portföyleriyle stantlarda yerini alan özel sektörün önde gelen profesyonelleri, kamu kurumlarının temsilcileriyle bilgi alışverişinde bulunmanın yanı sıra iş bağlantılarını gerçekleştiren fuara katılan firmalar, akıllı bina teknolojileri, bina otomasyon ve ekipmanları, kablolar, elektrik panoları ve aksesuarları gibi ürünlerini sergiledi.

Sektörün tüm bileşenlerini buluşturan fuarda, organize edilen etkinlikler, konusunda uzman kişilerin ve akademisyenlerin teorik ve uygulamalı sunumları sektörün gelişimine önemli katkılar sunuluyor. Kamu çalışanları ve özel sektör temsilcilerini buluşturan fuar yeni olan teknoloji hakkında bilgi sahibi olunmasını sağladı.

Türkiye inşaat sektöründe dünya ikincisi!


Geri Dön