19 / 04 / 2024

A-TECH ankara

A-TECH ankara

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İzmir hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı tren projesinin 2026 senesinde tamamlanacağını duyurdu. İşte Uraloğlu'nun açıklaması ve haberin detayları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

UKOME açıkladı! Ankara'da toplu ulaşımda yeni bir dönem...

Ankara’da taksi, otobüs, dolmuş ve okul servis araçlarına araç takip cihazı, kamera ve panik butonu takılması zorunlu olması şartı getirildi. Yapılacak olan bu düzenleme için esnafa 31 Aralık 2023'e kadar süre verildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bu fırsat bir daha ayağa gelmez! Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı!

Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı. 54 adet konut Mamak Belediyesi tarafından satışa çıktı.

Belediye 2 adet arsayı satışa çıkardı! Ankara’da arsa alacaklar dikkat! 18 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Ankara’da Sincan Belediyesi'ne ait 2 adet arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale ve Teklif Açma Tarihi 18 Ocak 2023 saat 15.00. İşte detaylar…

Ankara Hali fiyatları açıklandı! Ankara Hali'nde sebze ve meyve ne kadar? 19 Kasım 2022 fiyat listesi 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 19 Kasım 2022 güncel fiyat listesi açıklandı. Halde sebze ve meyve fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 19 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Ankara Hali fiyatları açıklandı! Ankara Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 8 Eylül 2022 güncel fiyat listesi açıklandı. Peki Ankara Hali'nde elma, biber, marul, maydanoz, şeftali, muz ve diğer sebze meyvelerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 8 Eylül 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Bakan Kurum açıkladı! Ankara ve İstanbul'da ucuz konut müjdesi! Taksit ödemeleri kiranın da altında olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıldan itibaren, Ankara ve İstanbul'da vatandaşların uygun şartlarda konut yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Hazine arazilerini satışa çıkaracaklarını dile getirdi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamı hizmete açılıyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birinci ve üçüncü kesimleri hizmete açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu defa 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de hizmet verecek.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Ankara-Akyurt yolu 2021'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

A-TECH ankara Haberi

A-TECH ankara

A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı, Ankara Congresium Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Fuarda, ziyaretçi sayısı 5 binin üzerine çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre TOKİ, kamu ve özel sektör temsilcilerini buluşturan A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuar ile ilgili açıklama yayınladı. 

Artı2 Fuarcılık organizatörlüğünde, TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleri ve katılımlarıyla düzenlenen fuar, özel sektörün öncü aktörlerine ev saipliği yaptı.

Türkiye'nin 81 ilinden ziyaretçilerin akın ettiği fuara 100 firma katıldı. Fuara, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, TBMM İdari Amiri Hasan Turan da katılım gösterdi. 

Ürün portföyleriyle stantlarda yerini alan özel sektörün önde gelen profesyonelleri, kamu kurumlarının temsilcileriyle bilgi alışverişinde bulunmanın yanı sıra iş bağlantılarını gerçekleştiren fuara katılan firmalar,...