19 / 04 / 2024

Prestij Park İstanbul Evleri teslim tarihi!

Prestij Park İstanbul Evleri teslim tarihi!

Firma: Bak Yapı

Proje: İstanbul Prestij Park

Prestij Park İstanbul Evleri teslim tarihi kapsamında teslimler 2014 sonunda gerçekleştirilecek. Prestij Park İstanbul'da konutların tamamı ise 2016'da teslim edilecek. Ruhsat ve tapu hemen teslim ediliyor...



Prestij Park,  Bak Yapı  tarafından Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Prestij Park İstanbul Evleri teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Prestij Park İstanbul Evleri 2 etaptan meydana geliyor. Prestij Park İstanbul Evleri Projesi kapsamında 2+1'lerin tamamı satıldı. 


Prestij Park İstanbul Evleri teslim tarihi!

Prestij Park İstanbul Evleri teslim tarihi olarak tapu ve ruhsatlar hemen teslim ediliyor. Proje ise 2016 yılında tamamlanacak. İlk teslimler 2014 olarak belirlendi. 


Proje kapsamında bay - bayan yüzme havuzları, fitness center, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, cafe, buhar odası, sauna ve kapalı otopark bulunuyor. 


Prestij Park İstanbul Evleri satış fiyatları 1+1 dairelerde 129 bin liradan ve  3+1 dairelerde 199 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor. 


Prestij Park İstanbul Evleri teslim tarihi!


Prestij Park İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. Prestij Park İstanbul Evleri kapsamında 2 bin 392 daire yer alıyor. 


Prestij Park İstanbul Evleri ulaşım: Namık Kemal Mah. Kiler Caddesi No:71 Esenyurt / İSTANBUL


Prestij Park İstanbul Evleri iletişim

Telefon: 444 16 99

Web Adresi: www.istanbulprestijpark.com.tr


projeye sor



Geri Dön