28 / 03 / 2024

Prime Development Prime Mall AVM'lerin yönetimini üstlendi!

Prime Development Prime Mall AVM'lerin yönetimini üstlendi!

Dünya genelinde 15 ülkede faaliyet gösteren ve 2007 yılından bu yana Türkiye'de Prime Mall iskenderun, Prime Mall Antakya ve Prime Mal Gaziantep alışveriş merkezlerinin , tüm yönetimini üstlendi...



Dünya genelinde 15 ülkede faaliyet gösteren ve 2007 yılından bu yana Türkiye'de Prime Mall iskenderun, Prime Mall Antakya ve Prime Mall Gaziantep alışveriş merkezlerinin sadece yatırımını yapmakla kalmayıp, tüm yönetimini de üstlenen Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı yatırımcılara ait projelerde; proje-konsept geliştirme, mimari danışmanlık, kiralama, yönetim hizmetleri olarak sektöre sunuyor. Dumankaya inşaat ve Yapı Konut ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde "Ritim İstanbul" projesinin işlevsel konsept geliştirme, mimari danışmanlık, kiralama, yönetim hizmetini üstleniyor. Ayrıca Dumankaya tarafından, Kartal sahil yolunun en prestijli butik projesi olarak gerçekleştirilen "Horizon" projesi için işlevsel konsept geliştirme, kiralama ve yönetim danışmanlığı yapacak. Yatırım ve işletmesini yaptığı üç alışveriş merkezinde 500'den fazla kiracısı ile sağladığı uyumlu çalışma ve iletişim dengesi ile sektörde yenilikçi bir süreç başlatan, yatırımcı reflekslerini doğru tarif edebilme ve uygulama yetisi ile sektörde fark yaratan Prime Development; en son atılımını Ritim İstanbul ve Horizon projeleri ile yapıyor. 

Maltepe E-5 üzerinde inşa edilen, ofis, home ofis ve konut fonksiyonlarını, bünyesindeki spor tesisleriyle entegre eden, toplam 20.000 m2 kiralanabilir alan 70 mağazadan oluşan bölgenin ilk açık hava alışveriş merkezi projesi Ritim İstanbul ve Anadolu Yakası'nda sahil yolunun en prestijli butik projesi Horizon; Prime Development ile yaptığı işbirliği çerçevesinde uluslararası deneyim ve tek elden yönetim ayrıcalığı ile buluşuyor. 


Hürses


Geri Dön