19 / 04 / 2024

Prime Mall Gaziantep 10 milyon ziyaretçi ağırladı!

Prime Mall Gaziantep 10 milyon ziyaretçi ağırladı!

Gaziantep'in en büyük alışveriş merkezi olan Prime Mall Gaziantep, yöreye kattığı ve kazandırdığı değerlerle kentin vazgeçilmezi oldu. Prime Mall Gaziantep bir yılda yaklaşık 10 milyon ziyaretçiyi ağırladı.



Gaziantep'in en büyük alışveriş merkezi olan Prime Mall Gaziantep, yöreye kattığı ve kazandırdığı değerlerle kentin vazgeçilmezi oldu. Bir yılda yaklaşık 10 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Prime Mail Gaziantep, 2014 yılını 100 milyon Euro ciroyla kapatarak başarısını kanıtladı. Gaziantep'in en büyük alışveriş merkezi olan Prime Mall Gaziantep, 2013 yılında ziyaretçilerine kapılarını açtı. 58 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan ve bünyesinde 174 marka barındıran Prime Mail, bir yılda yaklaşık 10 milyon ziyaretçiyi ağırladı. Prime Mail. birçok ünlü markayı da Gaziantep'le buluşturdu. Gaziantep'teki ilk Starbucks Prime Mall Gaziantep'te açılırken, Rolex, Yargıcı, Roman, GAP, Boyner, Mother Care, Hayal Kahvesi gibi ünlü markaların Gaziantep'teki tek adresi oldu.  Kent için sadece bir alışveriş merkezi değil yaşam merkezi de olan Prime Mail, zengin food court seçeneği, 10 salonlu dijital sinema salonları ve eğlence kompleksi, açık ve kapalı otoparkıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıdı. Haftada üç canlı performans düzenleyen Hayal Kahvesi'yle birlikte birçok eğlence mekanına da ev sahipliği yapan Prime Mail, özellikle Gaziantepli gençlerin gözdesi olmayı başardı. Prime Mall Gaziantep, Demet Akalın, Hadise, Metin Uca, Kürşat Başar, İlhan Şeşeıı gibi ünlü isimleri de Gazianteplilerle buluşturdu.  Prime Mail Gaziantep, 2013 yılında aldığı "Avrupa'nın En İyi Perakende Geliştirme" ve "En İyi Perakende Mimari" ödüllerinin ardından 2014 yılında da Sign of the City Ödülleri nde "En İyi Alışveriş Merkezi Projesi" ödülüne layık görülerek başarısını taçlandırdı. 1 Aralık 2014 tarihi itibarıyla alışveriş merkezinin yeni müdürü olarak görev alan Tamer Gıizel'le yola devam eden Prime Mail Gaziantep, yeni yılda da fark yaratacak. 


YEREL MARKALARA DESTEK 

Tasarımında çağdaş mimarlık anlayışıyla zengin yerel kültürel öğeleri ortak bir potada eriten Prime Mail Gaziantep, Özçay, Craliche, Bavazhan gibi yerel markalara destek vermeyi de ihmal etmedi. Proje uygulamasında Gaziantep'in meşhur baklavasından esinlenerek yerel motiflerin yüzeye yansıtıldığı Prime Mail Gaziantep'in 3 ana girişine de Gaziantep'in kahramanları olan Şahinbey, Şehitkamil ve Gaziantep'in kurtuluş tarihi olan 25 Aralık'ın adı verildi. Gerek mimarisi gerek düzenlediği etkinliklerle Gaziantep'in değerlerine sahip çıktığını pek çok kez gözler önüne seren Prime Mail Gaziantep. 2014'ü 100 milyon Euro ciroyla kapatarak bir yıl içinde büyük başarıya imza attı.  Farklı alışverişin merkezi olma iddiasıyla yola çıkan Prime Mail Gaziantep, otomobil kampanyalarıyla da ses getirdi. Kuruluşunun l'inci yıldönümünde misafirlerine Jeep Compass hediye eden Prime Mail Gaziantep, Türkiye'nin en bıiyük araç kampanyasını da düzenledi. 21 Ekim'de başlayan ve 3 hafta süren "Alışveriş yap, MINI'yi kap" kampanyasıyla ile hafta 5 MİNİ ONE vererek ilklere imza atmaya devam etti. Prime Mail Gaziantep, bir yıl boyunca şehirdeki 20'yi aşkın kişiyi araç sahibi yaparken, yeni yıl sürprizi olarak da Jeep Renagade kampanyasını açıkladı. 


Capital Ek 


Geri Dön