24 / 04 / 2024

Samsun Piazza, yedi ayda 7 milyon ziyaretçi ağırladı!

Samsun Piazza, yedi ayda 7 milyon ziyaretçi ağırladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, AVM markalarından Piazza'nın ilk halkasını Samsun'da faaliyete geçirdi. 2013 Mart ayında kapılarını açan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yedi ayda 7 milyon ziyaretçi ağırladı...



İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Malatya, Adana, Samsun, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da olmak üzere toplam 11 alışveriş merkezi (AVM) yatırımı gerçekleştiren Rönesans Gayrimenkul Yatırım, AVM markalarından Piazza'nın ilk halkasını Samsun'da faaliyete geçirdi. 2013 Mart ayında kapılarını açan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yedi ayda 7 milyon ziyaretçi ağırladı. 


Optimum ve İstanbul Kozzy'nin ardından üçüncü alışveriş merkezi markaları olan Piazza'nın ilk halkasını Samsun'da mart ayında faaliyete geçirdiklerini belirten Rönesans Yatırım Genel Müdürü Süha Günel, 300 milyon TL tutarında yatırımla tamamlanan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin yedi ayda 7 milyon ziyaretçi ağırladığım söyledi. Piazza'nın 140 bin metrekarelik inşaat ve 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla Karadeniz Bölgesi'nin en büyük AVM yatırımlarından biri olduğunu vurgulayan Günel, "Sadece Samsun'un değil, tüm Orta Karadeniz Bölgesi'nin ticari ve sosyal hayatına yön veren Piazza, toplam 161 mağaza sayısıyla birçok uluslararası markayı bölgeye ilk kez getirdi. Bunlar arasında; Zara, H&M, Bershka, Lacoste, Yargıcı, Straparius, Pull&Bear, Decathlon, Media Markt, Paşabahçe, Bigchefs, CookShop, Marka Park, Superstep, Shoes & More, Pupa, Kahve Dünyası, Starbuck's yer alıyor" şeklinde konuştu. AVM'nin aynı zamanda 10 salonda bin 660 koltuklu sinemaya, 270 metrekarelik buz pistine, 10 kulvarlı playbowling salonuna, oyun alanlarına ve deniz manzaralı terasa sahip olduğu bilgisini veren Günel, "Piazza, dünya modasını, tatlarını ve eğlencesini Karadeniz halkının ayağına getirdi. Ayrıca mimari yapısı gereği gün ışığını tüm katlara yansıdığı, sağlıklı, ferah ve nezih ortama sahip AVM'de, herkes aradığı her şeyi bulabiliyor" ifadelerini kullandı.



Dünya Gazetesi 


Geri Dön