27 / 04 / 2024

Private Residences İstanbul at Etiler projesi geliyor! Yeni proje!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi geliyor! Yeni proje!

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.



 

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, aslen Malatya Darende kökenli. Lise yıllarında okulu ve ticaret hayatını birlikte yürütemeyince tahsil hayatını yarım bırakmış. ilk olarak 1972 yılında İstanbul Sultanhamam'da çalışmaya başlayan Toprak, bugün tekstil sanayiciliğinde 40 yılı geride bırakan Tay Grup'un sahibi. Hazır giyim ve konfeksiyon işleri devam ederken, 2004 yılında Astay'ı kurarak gayrimenkul ve turizm alanında yatırım yapmaya karar veren Toprak, 2005 yılında dünyanın en prestijli otel markalarından Four Seasons işbirliği ile turizm sektörüne girdi. 

 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, grup, bugün gayrimenkul, turizm ve tekstil sektöründe önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Four Seasons dünyanın en prestijli otel markalarından biri. Dünyanın hiçbir şehrinde iki tane Four Seasons bulmanız mümkün değil. Bu kural İstanbul'u kapsamıyor. Şu anda İstanbul'da iki otel ile hizmet veriyor. Biri Sultanahmet'te diğeri Beşiktaş'ta İstanbul Boğazı'nın kenarında.


Astay Gayrimenkul, prestijli rezidans projeleri yapıyor. Öğrendiğimize göre, bu projelerden birini de Etiler'de yapacakmış. Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi almış. Bu arsaya bitişik 60 yıllık Belediye Sitesi'nin de kentsel dönüşümünü alıp büyük bir rezidans projesine çevrilecekmiş. Bu iş için 2008'de kurulan Etiler Gayrimenkul şirketi görevlendirilmiş. Projenin adı şimdilik "Private Residences İstanbul at Etiler" olarak belirlenmiş. Öğrendiğimize göre, bu projede Four Seasons markası kullanılacakmış. Bu gerçekleşirse Four Seosans markası İstanbul'da üç ayrı yerde kullanılmış olacak. Bu da İstanbul'un önemini ortaya koyuyor...
 


Geri Dön