19 / 04 / 2024

astay Private Residences İstanbul at Etiler

astay Private Residences İstanbul at Etiler

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

Çeşme Private Residences satış ofisi!

Çeşme Private Residences satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilecek proje Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak. 

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences 2020'de teslim! Yeni proje!

Çeşme Private Residences projesi Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle hayata geçirilecek. 2020'de teslim edilecek proje 3 kanattan oluşacak.

Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX Bodrum Resort & Residences’da yapılan pek çok yenilikten biri de özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış “Private Water Front Villa’’ kapılarını misafirlerine açtı. 

Etiler Private Residences teslim tarihi!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Private Residences İstanbul at Etiler projesi Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

Private Residences İstanbul at Etiler projesi geliyor! Yeni proje!

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.

Birlik Grup Daphne Garden Residences ödeme planı!

Birlik Grup Daphne Garden Residences ödeme planı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Konut fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteren proje Anadolu Yakası'nın konut alanında yükselen bölgesi Çekmeköy'de konumlandırılıyor...

Daphne Garden Residences Çekmeköy satış ofisi!

Daphne Garden Residences Çekmeköy satış ofisi telefon numarası ve adresi şöyle:Aydınlar Mah. Sultangazi Cad. No:67 Çekmeköy/İstanbul - Telefon numarası: 0216 484 84 60

Birlik Grup Daphne Garden Residences fiyat listesi!

Birlik Grup Daphne Garden Residences fiyat listesi kapsamında 111 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 245 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor

astay Private Residences İstanbul at Etiler Haberi

astay Private Residences İstanbul at Etiler

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, aslen Malatya Darende kökenli. Lise yıllarında okulu ve ticaret hayatını birlikte yürütemeyince tahsil hayatını yarım bırakmış. ilk olarak 1972 yılında İstanbul Sultanhamam'da çalışmaya başlayan Toprak, bugün tekstil sanayiciliğinde 40 yılı geride bırakan Tay Grup'un sahibi. Hazır giyim ve konfeksiyon işleri devam ederken, 2004 yılında Astay'ı kurarak gayrimenkul ve turizm alanında yatırım yapmaya karar veren Toprak, 2005 yılında dünyanın en prestijli otel markalarından Four Seasons işbirliği ile turizm sektörüne girdi. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, grup, bugün gayrimenkul, turizm ve tekstil sektöründe önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Four Seasons dünyanın en prestijli otel markalarından biri. Dünyanın hiçbir şehrinde iki tane Four Seasons bulmanız mümkün değil. Bu kural İstanbul'u kapsamıyor. Şu anda İstanbul'da...