28 / 03 / 2024

Profilo yemek tarifleri ile Ramazan’da da yanınızda!

Profilo yemek tarifleri ile Ramazan’da da yanınızda!

Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Kolayca hazırlanacak iftar yemeklerinin tarifleri, Profilo’nun Facebook sayfasında yayınlanacak.



Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Ramazan ayının her günü için Profilo Küçük Ev Aletleri’yle kolayca hazırlanacak iftar yemeklerinin tarifleri, Profilo’nun Facebook sayfasında yayınlanacak.


GurmeMax’tan RoboMix’e, El Blender Setinden hazneli miksere Profilo’nun birbirinden maharetli küçük ev aletleriyle hazırlanan yemeklerle iftar sofralarına afiyet ve bereket gelecek.


 “Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, Ramazan’da da anneler dahil herkesin yanında olduğunu gösteren bir hizmet sunuyor. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Lezzet dergisiyle yaptığı işbirliğiyle Ramazan boyunca her gün yararlanabileceğiniz birbirinden lezzetli, sağlıklı ve besleyici iftar menüleri hazırladı.


Profilo’nun yepyeni küçük ev aletleri kullanılarak özenle hazırlanan yemek tarifleri yine facebook sayfasından her gün yayınlanacak ramazan imsakiyesinin mönüsünden seçildi. Tarifler bir ay boyunca her gün Profilo’nun Facebook sayfasından yayınlanacak ve Ramazan sofralarına lezzet ve bereket getirecek. Her güne özel yayınlanacak tarifleri Profilo kullanıcıları isterlerse Profilo’nun youtube kanalından toplu olarakta görebilecek ve istedikleri tarifi yapabilecekler.


Geleneksel değerlere ve özellikle Ramazan ayına özel bir önem veren Profilo’nun her güne özel hazırladığı tariflerinde , çorbalardan, köftelere, salatalardan sütlü ve hamur tatlılarına kadar birbirinden lezzetli geleneksel tadlar yer alıyor. Tüm bu lezzetleri kolayca yapabilmek için ise Profilo’nun mutfaklardaki hayatı kolaylaştırmak için  geliştirdiği küçük ev aletleri devreye giriyor. Mutfakların et ve baharat ustası olması için üretilen kıyma makinesi GurmeMax, salatadan hamura pek çok ürünü yemeğe dönüştürme becerisine sahip olan RoboMix ve buz kırıcılı Profilo El Blender Seti, Ramazan sofralarınızı eşsiz kılacak.



Geri Dön