19 / 04 / 2024

Profilo'da buzdolabı değişim kampanyası 31 Mart'a kadar sürecek!

Profilo'da buzdolabı değişim kampanyası 31 Mart'a kadar sürecek!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin buzdolapları ile başlayan avantajlı değişim kampanyası bulaşık makineleri ile devam ediyor...



Profilo'da  Mart ayı süresince devam edecek bulaşık makinelerinde değişim kampanyasında 110 TL’ye varan indirimler tüketicileri bekliyor. Bu arada buzdolapları için değişim kampanyasında da 350 TL’ye varan indirim fırsatı devam ediyor. 


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri buzdolaplarının ardından bulaşık makineleri için de avantajlı bir değişim kampanyası başlattı*. Evlerde 10 yıldan eski bulaşık makineleri ve buzdolaplarının yüksek olmasından hareketle Profilo, eski ve enerji sınıfı düşük ürünlerini değiştirmek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.


Mart ayı süresince devam edecek değişim kampanyasında, bulaşık makinelerinde 110 TL’ye varan indirim olanağından yararlanmak mümkün. Buzdolapları için de 350 TL’ye indirim fırsatı devam ediyor. Profilo’nun değişim kampanyası ile tüketiciler buzdolapları ve bulaşık makinelerinde en yeni tasarım trendleri, teknoloji ve tasarruf özelliklerinden yararlanabilecekler.


Kampanyada alışverişlerini World ile yapanlar, peşin fiyatına 10 taksit ve 5 ay erteleme avantajına sahip oluyor. 24 ve 36 aya özel oranda vade farklı taksit seçenekleri de World sahiplerini bekliyor.


Mart ayı Profilo’da fırsat ayı

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nde Mart ayında ankastre ürünleri için de fırsatlar devam ediyor. Fırın, ocak ve davlumbaz olmak üzere üç ankastre ürün alımında yüzde 25 indirim ve 969 TL’den başlayan cazip fiyatlar uygulanıyor. Ayrıca fırın, ocak, davlumbaz veya aspiratör olmak üzere üç ürün alanlara BMA33150EA kodlu bulaşık makinesi 300 TL, BMA5250EG kodlu bulaşık makinesi ise 500 TL indirimle sunuluyor.


Geri Dön