24 / 04 / 2024

Eston Yapı, Eston Deniz Projesi ile tatili ayağınıza getiriyor!

 Eston Yapı, Eston Deniz Projesi ile tatili ayağınıza getiriyor!

Eston Yapı, 1998 yılından bugüne kadar Ardıçlı Evleri, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri, Eston Reşitpaşa Evleri gibi önemli projeler gerçekleştirdi



1965 yılında faaliyete geçen Eston, inşaat sektöründe taahhüt ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermektedir. Eston, 46 yıllık bilgi ve deneyimleri ışığında; toplu konutlar, lüks konutlar, hastaneler, iş merkezleri, endüstri yapıları ve altyapı işleri ile ilgili projeler üretmektedir. 


“İstanbul’da marina, 1,5 km uzunluğundaki sahili ve su sporları merkeziyle denizle bütünleşmiş tek konut projesi” olan Eston Deniz, 4 mevsim deniz ve bahçe keyfi yaşatan eşsiz bir projeye imza atıyor. 


Marina ve kumsalıyla tatil tadında bir hayat tarzını, şehrin içinde sunan Eston Deniz, Kalyon Evleri’nin yeni etaplarını satışa çıkardı. İstanbul’un keşmekeşinden sıyrılmak ve bütün bir yılın  yorgunluğunu üzerinizden atmak için tatil sezonunu beklemenize artık gerek kalmadı. Çünkü Eston Yapı, “Eston Deniz Projesi” ile tatili ayağınıza kadar getiriyor. Kalyon Evleri’nin yeni etaplarını satışa çıkaran Eston, herkese ve her keseye uygun cazip ödeme seçenekleri sunuyor. 


Eston Deniz Kalyon Evleri’nde 24 saat deniz keyfi yaşayarak, deniz ile iç içe bir yaşam sürmek hayal değil. Yakuplu’da 1.5 milyon m²’lik alanda toplam 5359 konuttan oluşacak Eston Deniz Projesi, deniz sevdalılarını eşsiz mavilikle buluşturuyor. 500 yat kapasiteli marina, kumsal, 1,5 kilometrelik sahil şeridi, su sporları merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarından oluşan Eston Deniz, bir konut projesinden öte, su ile bütünleşmiş bir yaşam projesi. Bu anlamda İstanbul’un tek konut projesi olma özelliğini taşıyor. Üstelik yakında tamamı hizmete açılacak olan marinada yat sahiplerinin faydalanabilmesi için çok sayıda mağaza ve sosyal tesisler de yer alıyor. 


Eston Deniz, konumunun doğal özellikleri ve satış sonrası her konut için sağladığı 2 yıl Eston Servis garantisi ile kazançlı bir yatırım olarak, İstanbul’un yeni cazibe merkezi Beylikdüzü’nde tüm sakinlerine cennetten bir kesit sunuyor ve 12 ay deniz keyfi yaşatıyor.


Eston Deniz’in bu eşsiz projesinin tüm detayları, Cenajans Reklamcılık tarafından hazırlanan reklam kampanyasını 22 Mayıs 2012 Salı günü 09:30-11:00 saatleri arasında Bebek Divan Brasserie’de Eston Yapı’nın yöneticileri ve Cenajans Başkanı Nail Keçili’nin de hazır bulunacağı kahvaltılı Basın Toplantısı düzenlenip, tanıtımı yapılacak.



Bebek Divan Brasserie adresi : Cevdet Paşa Caddesi. No:121 Bebek

(Bebek Balıkçısı yanı)



Geri Dön