26 / 04 / 2024

Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasser Alharırı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Fatih, Derviş Ali Mahallesi, Salma Tomruk Caddesi'nde kuruldu.



Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasser Alharırı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Fatih, Derviş Ali Mahallesi, Salma Tomruk Caddesi'nde kuruldu. 


Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ·Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. ·Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. ·Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. ·Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. · Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. · Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. · Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. · Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. · Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek. · Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede eğitim merkezi, etüt merkezi, anaokulu, ilköğretim okulu, lise ve yüksekokul açmak, işletmek, konukevi ve yurt işletmeciliği yapmak, · Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, insanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek, lokanta, restaurant, fastfood işletmeciliği yapmak, · Tekstil sanayiine ait her türlü hammadde yarı mamul ve mamul maddeleri, giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü, pamuklu, ipekli, suni sentetik plastik maddeler iplik ham bez ve kumaşları yurt içinde ve yurt dışında üretmek, alım ve satımını, ithalat ve ihracatını, yurt içinde ve yurt dışında pazarlamasını yapmak.



Geri Dön