19 / 04 / 2024

Prontotour, Altın Örümcek'te en iyi tur operatörü seçildi!

Prontotour, Altın Örümcek'te en iyi tur operatörü seçildi!

Prontotour, internette alanında da başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Geçtiğimiz ay, en iyi ticaret siteleri arasına adını yazdıran Prontotour, şimdi de web sitesi ile Altın Örümcek ödülü kazandı.



12. Altın Örümcek Ödül Gecesi’nde Jüri Değerlendirmeleri sonucunda Turizm/Seyahat kategorisinde en iyi web sitesine sahip 2. firma oldu. Turizm sektöründe tur operatörü olarak da birincilik ipini göğüsleyen firma oldu.  


İş ve günlük hayatta, her geçen gün çok daha önemli ve vazgeçilmez bir konuma sahip olan internetin gelişimine paralel olarak, Altın Örümcek Web Ödülleri, her sene pek çok farklı kategoride web sitesini ödüllendirmektedir.


Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, “ Her yıl düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri gibi saygın bir ödülü almış olmak, web ve internet teknolojileri alanında da başarılı olduğumuzun göstergesidir Çağın gerektirdiklerini, müşteri isteklerini doğru okuyarak başladığımız internet alanındaki yatırım ve çabalarımızın ödülle karşılık bulması da bizi sevindirdi.’’ Dedi.



Geri Dön