19 / 04 / 2024

Propa Aura Konut Projesi'nde 155 bin TL'ye!

Propa Aura Konut Projesi'nde 155 bin TL'ye!

Aura Residence projesinde konutların Nisan 2012'de teslim edilmesi planlanıyor. Konutların yüzde 75'inin satıldığı projede yer alan 48 metrekarelik stüdyo dairelerin fiyatları 142 bin TL 'den başlıyor ve 155 bin TL 'ye kadar yükseliyor



Kartal 'da inşa edilen Aura Residence Konut Projesi, Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ev ya da ofis olarak kullanılabilinen projenin yüzde 75 'inin satışı da tamamlandı. 21 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projeye Nisan 2010 'da başlandı ve Nisan 2012 'de tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan 48 metrekarelik stüdyo dairelerin fiyatları 142 bin TL 'den başlıyor ve 155 bin TL 'ye kadar yükseliyor. Projedeki 61-63-70 metrekarelik 1+1 'lerin fiyatları ise 192 bin TL ile 260 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1 'lerden 64 metrekarelik teraslı, 72 metrekarelik, 79 ve 89 metrekarelik bahçeli olanların da satışı tamamlandı. Projede yer alan 104 metrekare teraslı, 110 metrekare, 121 ve 128 metrekare bahçeli 2+1 'lerin yanı sıra 118 metrekarelik 3+1 'lerin de satışları tamamlandı.

Fiyatlara KDV dahil ancak sözleşme noter harcı, abonmanlık, CTH, iskan harcı ve tapu harcı dahil değil. Proje kapsamında peşinat 2 ay ertelemeli 48 ay sıfır faiz seçeneği uygulanıyor.

7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. çevresi AVM'ler ve hastanelerle donatılmış olan AURA, ev sahiplerinin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek eşsiz bir proje. İstenirse daireler home office olarak da kullanılabiliyor. Bu da hem çalışan kesime hitap ediyor hem de projenin prim potansiyelini yükseltiyor.

Projenin diğer özellikleri:

KAPALI OTOPARKLAR
Site'nin ihtiyacına yönelik yeterli adette açık ve kapalı otopark alanları bulunacaktır. Site sakinlerine hizmet edecek otopark alanlarına giriş tek noktadan, kontrollü sağlanacaktır.

GÜVENLİK
Kaçış yolları, yangın merdivenleri gibi mekanlar Acil Durum Aydınlatması ve Yönlendirmelerine sahip olacaktır. Site içinde kameralı güvenlik sistemi yapılacaktır. Site ve blok girişlerinde güvenlik elektronik sistemler ile de kontrollü olarak gerçekleştirilecektir.

SOSYAL TESİSLER
Bina kurulum alanları dışında kalan arazi üzerinde açık yüzme havuzu yapılacaktır. Kurulacak sosyal tesis binasında, fitness center, sauna, çocuk oyun alanı bulunacak, ayrıca 1 adet tenis kortu ve ortak kullanımlı basketbol-voleybol sahası imal edilecektir. Havuz kenarına veya savak altına duş wc ve soyunma odası yapılacaktır. Blok zemin katlarında uygun alanlar siteye hizmet eden ticari birimler olarak değerlendirilebilir.

Proje, karayolunun yanı sıraSabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olması ve Kartal, Pendik, Maltepe Denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor.

Formula 1 pistine de yakın olan projenin çevresi alışveriş merkezleri ile donatilmiş durumda, Maltepe Carrefoursa, Kartal M1 Tepe, Praktiker ve Real, Grandhaus, Pendik Park outlet Alışveriş Merkezlerine çok yakın olan proje, Viaport Outlet, Neomarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına tamamıyla hakim yapısıyla benzeri az bulunur bu projenin üç cephesinden de yol geçiyor.

0216 671 19 21
www.propaAURA.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön