28 / 03 / 2024

ProPlan MIPIM’de iddialı projeleriyla yer aldı!

ProPlan MIPIM’de iddialı projeleriyla yer aldı!

ProPlan Proje Yönetimi, bu yıl 27.’si düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’ de Türkiye’nin gücünü son 7 yılda olduğu gibi tekrar uluslararası platformda sergilemeye devam etti.



Kentsel dönüşüm, A+ Konut, alışveriş merkezi, karma yapılar, havalimanı, metro, otel, endüstriyel tesisler, marinalar, spor kompleksleri, fuar ve kongre merkezleri, eğitim tesisleri gibi projelerde “proje ve yapım yönetimi” alanında faaliyet gösteren ProPlan Proje Yönetimi, bu yıl 27.’si düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’ de Türkiye’nin gücünü son 7 yılda olduğu gibi tekrar uluslararası platformda sergilemeye devam etti.


45 yıllık iş tecrübesini temel alarak inşaat sektöründe profesyonel anlamda yatırımcılara 2005 yılından beri aktif olarak hizmet veren ProPlan Proje Yönetimi, Fransa’nın Cannes şehrinde 15 – 18 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen gayrimenkul fuarı MIPIM'e katıldı. 4 gün süren MIPIM 2016, 19.400 metrekarelik fuar alanında, 4.800 yatırımcı, 350 yerel otorite ve 21.400 üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.


MIPIM Fuarı’nda ProPlan Proje Yönetim, gayrimenkul sektörünün öncü liderleri konumunda uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, yerel ve kamu yönetimleri, arazi sahipleri ve tedarikçileriyle bir araya geldi. Düzenlenen fuarda İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Ege Perla, İnİstanbul, Akasya Acıbadem, Babacan Premium, Beşiktaş Vodafone Arena gibi Türkiye’nin ve dünyanın ayrıcalıklı yapılarının bulunduğu portföyü ile dikkat çekti.


ProPlan MIPIM’de iddialı projeleri ile yer aldı

İnşaat sektörü için proje yönetim ve yapım yönetim hizmeti sağlayan ProPlan Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Özber; “MIPIM gibi dünya çapındaki fuarlara katılım oldukça önemli. Bu yıl da ses getirecek projelerimiz, yenilikler ve gelişmelerle fuarda yerimizi aldık. Global vizyonu kapsamında sürekli kendini geliştirme gayreti içerisinde olan ProPlan, 2015 yılı içerisinde ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 10002:2004, ISO 27001:2013 ve OHSAS 18001:2007 sertifikalarını almıştır. Bununla birlikte, yeni merkez ofisimiz Türkiye’de BREEAM Good sertifikası alan ilk fit-out ofis projesi olmaya hak kazanmıştır” dedi.


Özber sözlerine; “Burada bulunmak aslında çok büyük bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Bir taraftan Türkiye’nin uluslararası pazarda proje yönetimi adına gerçekleştirdiği başarıları ve iş yapabilme gücünü tanıtırken, diğer taraftan Türkiye sınırları içinde hayata geçirdiğiniz büyük uzmanlık gerektiren projelerinizin güçlü yatırımcı portföyünü de yanınızda getiriyorsunuz. Ve bu alanda Proje Yönetim Hizmeti alarak profesyonel anlamda gerçekleştirilen projelere, sektöründe lider yerli ve yabancı firmaların yaklaşımının daha farklı olduğunu tecrübe ediyorsunuz” diye devam etti.


“Küresel İklim Değişikliğinin Gayrimenkul Sektöründeki Etkileri” MIPIM 2016’nın ana temasını oluştururken kentsel dönüşüm, sürdürülebilirlik, inovasyon ve iklim değişikliği gibi başlıklarda konuşmalar ve konferanslar gerçekleştirilmektedir. Antalya, Balıkesir ve  Ankara  kent belediyeleri ile Beyoğlu Belediyesinin fuara katılımları ile birlikte özellikle kentsel dönüşüm projelerine olan dikkatlerin arttığı gözlemliyoruz.” dedi.




Haber Vatan Emlak Rehberi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kentsel dönüşüm, A+ Konut, alışveriş merkezi, karma yapılar, havalimanı, metro, otel, endüstriyel tesisler, marinalar, spor kompleksleri, fuar ve kongre merkezleri, eğitim tesisleri gibi yapılarda proje ve yapım yönetimi alanında faaliyet gösteren ProPlan Proje Yönetimi, bu yıl 27'incisi düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de Türkiye'nin gücünü son 7 yılda olduğu gibi tekrar uluslararası platformda sergilemeye devam etti. 


Geliştiricilerle buluştu 


45 yıllık iş tecrübesini temel alarak inşaat sektöründe profesyonel anlamda yatırımcılara 2005 yılından beri aktif olarak hizmet veren ProPlan Proje Yönetimi. Fransa'nın Cannes şehrinde 15-18 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen gayrimenkul fuarı MIPIM'e katıldı. MIPIM Fuarı'nda ProPlan Proje Yönetim, gayrimenkul sektörünün öncü liderleri konumunda uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, yerel ve kamu yönetimleri, arazi sahipleri ve tedarikçileriyle bir araya geldi. Düzenlenen fuarda İstanbul Uluslararası Finans Merkezi. Ege Perla, İnİstanbul, Akasya Acıbadem, Babacan Premium, Beşiktaş Vodafone Arena gibi Türkiye'nin ve dünyanın ayrıcalıklı yapılarının bulunduğu portföyü ile dikkat çekti. 


Türkiye'yi tanıttı 


İnşaat sektörü için proje yönetim ve yapını yönetim hizmeti sağlayan ProPlan Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Ozber, "Bir taraftan Türkiye'nin uluslararası pazarda proje yönetimi adına gerçekleştirdiği başarıları ve iş yapabilme gücünü tanıtırken, diğer taraftan Türkiye sınırları içinde hayata geçirdiğiniz büyük uzmanlık gerektiren projelerinizin güçlü yatırımcı portföyünü de yanınızda getiriyorsunuz. Ve bu alanda Proje Yönetim Hizmeti alarak profesyonel anlamda gerçekleştirilen projelere, sektöründe lider yerli ve yabancı firmaların yaklaşımının daha farklı olduğunu tecrübe ediyorsunuz" diye konuştu. 


Vatan Emlak Rehberi


Geri Dön