26 / 04 / 2024

PTT’den anında 30 bin TL! PTT ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

PTT’den anında 30 bin TL! PTT ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

PTT halka sunduğu kredi kampanyalarıyla gündemde yer alıyor. PTT’den ihtiyaç kredisi almak isteyenler harıl harıl şartları araştırıyor. İşte detaylar!



PTT İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT ihtiyaç kredisi almak isteyenler, şubeye ya da bankaya gitmeden PTT ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilirler. Başvuru için PTT Bank emekliler ve PTT personelleri için ihtiyaç kredisi başvurularını cep telefonları ile hemen başvuru yapabilmeleri için SMS hizmeti bulunmaktadır.

Kredi çekmek isteyenler PTT şubelerine gitmeden SMS ile başvurusu yapabilirler. Kredi çekmek isteyenler başvuru için şunları yapmak zorundadırlar;

  • Cep telefonlarınızın mesaj bölümünden PTT yazıp boşluk bırakın.
  • Daha sonra kimlik numaranızı yazmalısınız.
  • 3050 numara hattına mesajınızı gönderiniz. Bu şekilde başvuru işleminiz tamamlanmış olacaktır.

PTT İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ

2022 Haziran ayı kapsamında PTT ihtiyaç kredisi çekecekler için ödemelerde uygulanan faizler çekmek istediğiniz tutara ve taksit seçeneğinize bağlı olarak değişmektedir. 2022 yılı güncel PTT ihtiyaç kredisi çekecek emekli ve PTT personelleri için taksitlere ve miktara göre faizler %3,49’dan başlayan faizlerle 36 ay vadeli kredi verilmektedir. 2022 Haziran ayında PTT ihtiyaç kredisi almak isteyenlere en fazla 30.000 TL kredi imkanı sağlanmaktadır.

İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI NELERDİR?

  • İhtiyaç kredisi için ilk önce PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak kişiler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalıdır.
  • 18 yaşını geçmiş ve 80 yaşının altında olan tüm emekli ve PTT personelleri PTT ihtiyaç kredisi çekebilirler.
  • Emekli vatandaşlar, emekli maaşlarını PTT üzerinden alıyor olmaları istenmektedir.
  • Kredi başvurusunda bulunacağınız anlaşmalı bankalar belli başlı belgeler istemektedir. Bankaya vereceğiniz belgelerin bir kopyasını da PTT şubesine vermeniz gerekir.
  • Başvuru işlemleri SMS ile mesaj göndererek ya da PTT şubelerinden de yapılmalıdır.

2022 engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli aylığına ne kadar zam geldi?

Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2022? Zamlı evde bakım maaşı ne kadar?

2022 emekli maaşı hesaplama! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım 2022?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön