28 / 03 / 2024

Pusula İnşaat Arena Residence'ta 50 ay 0 faiz imkanı!

Pusula İnşaat Arena Residence'ta 50 ay 0 faiz imkanı!

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Arena Residence

Pusula İnşaat tarafından Beylikdüzü’ nde inşa edilen Arena Residence’ dan kaçırılmayacak bir proje. Arena Residence'ta fiyatlar 80 bin 600 TL'den başlıyor...




Pusula İnşaat ,İstanbul’ un yükselen değerleri arasına giren Beylikdüzü’ nde sizleri doğayla iç içe huzurlu ve konforlu bir  yaşama davet ediyor. 


1+0, 1+1, 2+1,3+1 büyüklüklerinde residence daire tipinden oluşan projede 7 yıldızlı otel konforunda bir hizmet sunuluyor. Bütün ürünlerin ve imalat aşamasının üzerinde titizlikle hassasiyet gösterilen Arena Residence’ de 1. Sınıf ürünler kullanılmış. Çevresi açık bir konuma sahip olan proje, emsallerine göre yeşil alanları ile de ön plana çıkıyor.


2 blokta toplam 360 lüks daireden oluşan proje, gerek konumu gerekse özellikleri ile her türlü ihtiyaç ve beklentiye karşılık verecek düzeyde eksiz bir hizmet anlayışı ile tasarlanmıştır. Ayrıca, cafeler, pastaneler, eczaneler, kuaförler ve marketler için 20 adet özel ticari alanda projede dikkat çeken özellikler arasında yerini alıyor. 


Pusula İnşaat Arena Residence ta 50 ay 0 faiz imkanı!Pusula İnşaat  Arena Residence'ta 50 ay 0 faiz imkanı!'/>


Arena Residence, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık – kapalı yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu, halı saha, fitness, hamam, sauna gibi imkanlarının yanı sıra çardaklar, çocuk oyun parkı ve kafeterya olanaklarıyla da geniş bir sosyal imkana sahip bulunuyor.


Esnek Ödeme İmkanları…


50 ay sıfır faiz imkanının yanı sıra anlaşmalı bankalardan kullanılacak konut kredileri ile de ödeme imkanı sunan Arena Residence, kendi içerisinde kişiye özel esnek ödeme seçenekleri ile de tüketicileri konfora davet ediyor. 

Arena Residence'ta 1+0 stüdyo daireler 80 bin 600 TL ile 111 bin TL arasında, 1+1 daireler 133 bin TL ile 177 bin TL arasında, 2+1 daireler 264 bin TL ile 300 bin TL arasında, 3+1 daireler 362 bin TL ile 364 bin TL arasında değişen fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.


Konfor Yanı Başınızda…


Resepsiyon hizmeti ile residence hizmetlerinin eksiksiz sunulacağı proje de;24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, house keeping, açık – kapalı otoparklar, hızlı asansör, yangın merpenleri, sığınak, su deposu, tuz odası ve her bloğa ait jeneratör dahil olmak üzere her türlü ayrıntı düşünülmüş ve uygulanmıştır.


Beylikdüzü’ nün merkezinde konumlanan Arena Residence, E5 ‘e 300 m yakınlıkta olmasının yanı sıra E6 otoyolu ile ulaşımda avantajlı bir konumda bulunuyor.


İlçe camileri ve alışveriş merkezlerine yakınlığının yanı sıra, bulunduğu bölge itibari ile herhangi bir alt yapı sorunu olmayan  Arena Residence  yaşamın her alanında avantaj sağlıyor.


İnşaatı hızla devam eden Arena Residence, sizleri konforlu ve kaliteli bir yaşama davet ediyor…


Satış Ofisi: 0212 854 11 00 

www.pusulainsaat.com.tr  


projeye sor



Geri Dön