19 / 04 / 2024

Pusula İnşaat, Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sundu!

Pusula İnşaat, Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sundu!

Pusula İnşaat, Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sundu. Suudi Arabistanlı yatırımcılardan büyük ilgi gören Arena Residence bulunduğu merkezi konumuyla ve ticari alanlarının sunduğu avantajla fuar’da ilgi odağı olmayı başardı.




05-08 Aralık 2013’de CNR Fuar alanında gerçekleşen olan Emlak Fuarı’na Daleel Grup ile birlikte katılan Pusula İnşaat A.Ş Beylikdüzü Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sundu.


Suudi Arabistanlı yatırımcılardan büyük ilgi gören Arena Residence bulunduğu merkezi konumuyla ve ticari alanlarının sunduğu avantajla fuar’da ilgi odağı olmayı başardı.


Fuara, AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt ve İran'dan yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi.


İnşaat sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı CNR Expo Emlak Fuarı,  TOKİ  Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Murat, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Daleel Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Yahya Müferrah, Suudi Arabistan Ticaret Ataşesi Khalid Al Omar ve CNR Holding CEO'su Cem Şenel'in katılımıyla açıldı. 12 katlı 2 bloktan oluşan Beylikdüzü Arena Residence projesi 360 adet konut, 25 ticari üniteden meydana geliyor.7500 konuta hitap eden ticari alan ve mağazalar 40 m2 ile 780 m2 arasında ve 7 yıldızlı otel konforu sağlayan sosyal alanları ile yatırım ve oturum için değerlendirilebilecek en karlı projelerin başında geliyor.


Modüler Sistem Arena Residence ‘da 25 ticari alan için bölgede pek rastlanmayan bir sistem olan Modüler sistem kullanılıyor. 


Projenin ticari alanları modüler sistemle yatırımcıya daha kullanışlı alanlar sunuyor. Mükemmel lokasyonu ve bölgedeki 7,500 konuta hitap eden konumuyla yatırımcıların yüzünü güldüren mağazalar m2’si 12,500 TL’den başlayan fiyatlarla.


İnşaat sektörünün güvenilir firmalarından Pusula İnşaat, Arena Residence ‘da ince işçiliğin %60’ını  tamamlarken, montaj çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Proje Şubat 2014’de teslim edilecek.Tüm yatırım ve kazanımlarını sürekli konut üretimine yönlendiren Pusula İnşaat sektöründe güvenilir firmalar arasında yer almaya  ve tanınmaya hızla devam ediyor.


Resepsiyon hizmeti ile 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi,parmak izi tanıma sistemli çelik kapı,kapalı-açık  otopark,kapalı –açık havuz,hızlı asansör,yangın merpeni,türk hamamı,sahuna,spor tesisleri,çocuk oyun  parkı,kafeterya,çardaklar ve barbekü alanları dahil olmak üzere her türlü ayrıntı düşünülmüş ve uygulanmıştır.


Beylikdüzü Arena Residence E5’e 500 m yakınlıkta olmasının yanı sıra E6 otoyolu ile ulaşıma avantajlı bir konumda  metrobüs duraklarına yürüme mesafesi 5 dk.dır.,Marmara park ,Torium AVM,Carrefoursa,Tüyap fuarına 5 

dakika,Atatürk havalimanına 8 kilometre mesafede yer alıyor. ilçe camilerine yakınlığının yanı sıra bulunduğu bölge 

 itibari ile herhangi bir altyapı sorunu olmayan ve 12,5 m fore kazık sistemi ile depreme dayanıklı hale getirilmiştir.




Geri Dön