18 / 04 / 2024

Putin: 12 Mayıs'tan itibaren inşaat işletmeleri faaliyetlerine başlayacak!

Putin: 12 Mayıs'tan itibaren inşaat işletmeleri faaliyetlerine başlayacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 12 Mayıs'tan itibaren inşaat işletmeleri faaliyetlerine başlayacağını belirtti...



Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında çalışanlara yönelik idari izinlerin 12 Mayıs'tan itibaren sona ereceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Putin, bölge yetkilileriyle video konferans yoluyla yaptığı toplantı öncesinde, koronavirüs salgınına ilişkin değerlendirmeler yaptı. 

Ülkedeki yüksek hazırlık durumunun süreceğini ifade eden Putin, salgına yönelik tedbirlerin hemen sona erdirilemeyeceğine dikkat çekti. 

Rusya'da 28 Mart’tan bu yana devam eden çalışanlara yönelik idari iznin 12 Mayıs’tan itibaren son bulacağını dile getiren Putin, “Bugün, çalışanlara yönelik idari izin süresi için son gün.” dedi.

Putin, "12 Mayıs’tan itibaren ekonomideki kilit öneme sahip madencilik, enerji, iletişim, tarım, sanayi ve inşaat alanındaki işletmelerin faaliyetlerinin yeniden başlaması için gereken şartlar mümkün olan her yerde sağlanacak. Kovid-19’dan en çok etkilenen bu sektörlere yönelik devlet desteği, 12 Mayıs’ın ardından devam edecek." diye konuştu.

Almanya'da 226 inşaat şirketi iflas başvurusu yaptı!


Geri Dön