26 / 04 / 2024

Ticaret Bakanı açıkladı: Başvurular 25 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Ticaret Bakanı açıkladı: Başvurular 25 Mayıs'tan itibaren başlıyor!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Esnafımıza sağlayacağımız destek için başvurular 25 Mayıs'tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek" açıklamasını yaptı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle esnaf ve sanatkarlara verilecek olan hibe destek programına yönelik Ticaret Bakanı Mehmet Muş'tan açıklama geldi. 

  Ticaret Bakanı açıkladı: Başvurular 25 Mayıs tan itibaren başlıyor!

Sputniknews'de yer alan habere göre; Mehmet Muş twitter üzerinden şu açıklamaları yaptı:  ''Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan, koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkârlar ile gerçek kişi tacirlerimize verilecek hibe destek programına ilişkin uygulama esaslarını belirledik. Tek seferde, iki ayrı grup halinde vereceğimiz 5.000 Türk Lirası ve 3.000 Türk Lirası hibe desteğinden 17/05/2021 tarihinden önce (bu tarih dâhil) vergi mükellefiyetini tesis ettirmiş, esnaf ve sanatkârlar ve gerçek kişi tacirler faydalanacak. Esnafımıza yapacağımız destek başvuruları 25 Mayıs 2021 tarihinden itibaren 1 ay boyunca e-devlet üzerinden yapılabilecek. ''

 Ticaret Bakanı açıkladı: Başvurular 25 Mayıs tan itibaren başlıyor!

Esnafa hibe desteğinden kimler yararlanabilecek?

5.000 lira hibe desteği kimlere verilecek?

3.000 TL hibe desteği kimlere verilecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön