19 / 04 / 2024

QNB Finansbank konut kredisi faizleri yüzde 2,6'dan başlıyor!

QNB Finansbank konut kredisi faizleri yüzde 2,6'dan başlıyor!

QNB Finansbank konut kredisi ürünü kapsamında yüzde 2.6’dan başlayan faiz oranları uyguluyor. QNB Finansbank’ın konut kredisi ürününün detaylarını ve uygulanan masrafları Kredi Pazarı araştırdı.



QNB Finansbank konut kredisi ürünleri kapsamında farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Finansbank konut kredisi ürünleri her bütçeye yönelik ödeme fırsatlarıyla sunuyor. Konut kredisi ürününü dahilinde isteğe bağlı olarak sabit faiz oranı ile konut kredisi ödeme planını oluşturulabiliyor. Gelire göre eşit taksitli, artan/azalan taksitli, eşit anapara ödemeli, balon ödemeli şekilde esnek ödeme planları ile konut kredisi kredi ödenebiliyor.

QNB Finansbank Konut Kredisi Hesaplama

Finansbank 120 aya kadar vadeli konut kredisi ürünlerinde yüzde 2.6 konut kredisi faiz oranı uyguluyor. Finansbank’tan 100 bin TL tutarında 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödemeler 2 bin 725 TL oluyor. Toplam geri ödeme tutarı ise 327 bin 30 TL ye varıyor.

QNB Finansbank Konut Kredisi Masrafları

Finansbank konut kredisi ürünü dahilinde 611 TL ile 2 bin 145 TL arasında ekspertiz ücreti 105 TL DASK primi, en az 105 TL konut sigorta bedeli, 120 TL taşınmaz rehin ücreti ve 500 TL kredi tahsis ücreti alıyor.

 

Konut kredi faizlerindeki artış hızı durağanlaştı!
 


Geri Dön