19 / 04 / 2024

Quadrom Palas, Bahçelievler'in vizyon projesi oldu!

Quadrom Palas, Bahçelievler'in vizyon projesi oldu!

Ado Yapı'nın imzasını taşıyan Quadrom Palas projesi, Bahçelievler'in dönüşümünde vizyon olacak özellikleriyle bölgedeki projelere ilham veriyor.



Havuz, fitness, spor ve spa alanları gibi sosyal donatılarıyla beş yıldızlı otel konforunu gündelik hayatın içine alan Quadrom Palas, geleneksel çizgilerin yeni mimari akımlarla iç içe olduğu mimarisiyle Bahçelievler’in dönüşümle yenilenen modern yüzü oluyor.


Sadece sosyal alanları ile değil aynı zamanda en küçük metrekarelerin bile çok iyi planlandığı konut tipleri ile de beğeni toplayan Quadrom Palas’ta 1+1, 2+1,3+1 ve dubleks olmak üzere 117 konut yer alıyor. Ado Yapı’nın başarılı projelerle geçen 35 yıllık sektör tecrübesinin güzel bir sonucu olan projeyi Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Ali Yılmaz ve Başkan yardımcısı mühendis Oğuzhan Yılmaz ile konuştuk.


Ali Bey, bundan 35 yıl önce genç bir mühendis olarak Ado Yapı’nın temellerini atarak sektöründe hatırı sayılır bir konuma taşıdınız. İnşaat sektöründe çok uzun sayılabilecek, başarılarla geçen bu serüveni nelere borçlusunuz?

İnşaat sektörü dışarıdan bakıldığında kolay gözüken fakat derinlemesine bilgi ve tecrübe gerektiren bir sektör. Yapılan araştırmalara göre şirket ömrünün en kısa olduğu sektörler arasında inşaat sektörü ilk sıralarda yer alıyor. Bu sektörde ömrünüzün uzun, başarınızın daim olması için, sürekli araştırmak, yenilikleri takip etmek, disiplinli ve planlı çalışmak, iyi bir ekip kurabilmek ve yönetebilmek gibi birçok organizasyonu çevirebilene liyakatına sahip olmalısınız. Bizim başarımızda bu konulardaki yeteneğimizin önemi çok büyüktür.


"Heyecanım şantiyeye ilk adım attığım günkü kadar yeni”

Bundan 35 yıl önce ilk çalışmaya başladığım günkü heyecanımı, merakımı, azmimi ve dikkatimi halen koruyorum. İşimle alakalı hiçbir noktayı şansa bırakmaz ve her bir sürecin kontrollü bir şekilde ilerlemesi için gerekli çabayı sarf ederim. Ado Yapı olarak, sektörümüzle ilgili gelişmeleri sıkı takip ederiz. İşimize değer ve kalite katacak ne varsa hemen koşulsuz şartsız uygularız. Etik ve toplumsal değerlerimizin önüne hiçbir şeyi geçirmeyiz. İyi bir ekiple, kurumsal bir yönetim anlayışıyla çalışırız. 35 yıldır adım bizi mesleğimizde ön plana çıkaran, markamızı başarılarla andıran temel nedenler bunlardır diyebilirim.


http://www.quadrompalas.com/


Habertürk


Geri Dön