19 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Rezidans ödeme!

Quasar İstanbul Rezidans ödeme!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Proje: Quasar İstanbul

Quasar İstanbul Rezidans ödeme bilgileri kapsamında banka kredisi ile ödemeler yapılıyor. Quasar İstanbul Rezidans projesi kapsamında dileyenler ise ödemeleri firma bünyesinde vadelendirme seçeneğiyle de yapabiliyor



Mecidiyeköy'de yükselen Quasar İstanbul projesi, Viatrans-Meydanbey tarafından hayata geçiriliyor. Quasar İstanbul Rezidans ödeme bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Quasar İstanbul Rezidans kapsamında 17 ticari ünite, 257 konut, 58 ofis ve 4 kafe yer alıyor. 500 milyon İsviçre Frnagı ile yükselen Quasar İstanbul Rezidans Mecidiyeköy kapsamında toplam arsa alanı 23 bin metrekare olarak belirlendi. 


 Quasar İstanbul Rezidans ödeme!


Mecidiyeköy Quasar İstanbul Rezidans kapsamında toplam inşaat alanı 189 bin 620 metrekareden meydana geliyor. Projede yer alan konutların alanları 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor. 


Quasar İstanbul Rezidans ödeme koşulları!

Quasar İstanbul Rezidans ödeme planı kapsamında firma bünyesinde ya da isteğe bağlı banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Quasar İstanbul Rezidans satış fiyatları metrekare birim hesabıyla 6.600 dolardan başlıyor. 


Quasar İstanbul Rezidans ulaşım: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul


Quasar İstanbul Rezidans iletişim

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.viatrans.com.tr


projeye sor



Geri Dön