24 / 04 / 2024

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

Firma: RAMS Türkiye

Proje: Quattro İstanbul

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...



27 senedir son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren RAMS Global, son 10 senede farklı ülkelerdeki toplamda 2,5 milyon metrekareden meydana gelen 55 projenin inşaatını tamamladı. Ülkemizdeki faaliyetlerine RAMS Türkiye olarak devam eden grup, Türkiye'deki ilk yatırımını 2019'da Gaziantep LİV Hospital'la yaptı.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden RAMS Türkiye’nin 2. projesi şeklinde devraldığı ve  Quattro İstanbul  ismini verdiği bu kentsel dönüşüm projesi, inşaata 7 sene önce başlamış ve sürdürülemediği için 200’e yakın aileyi mağdur etmişti. Yatırımlarını son sürat sürdüren RAMS Türkiye güven ve tecrübesiyle yeniden canlanmış olan proje, İstanbul Anadolu Yakası'nın cazibe merkezleri arasında yer alacak.

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

Merakla beklenen Quattro İstanbul projesi ödüllü mimar Han Tümertekin tarafından dizayn edildi. Lokasyonuyla dikkat çeken proje İstanbul Finans Merkezi’ne dört dakika uzaklıkta bulunuyor. Ön lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarla satışa çıkarılacak olan Quattro İstanbul, ortak yaşam alanlarında tüm alışverişin gerçekleştirilebileceği seçkin mağazalara kadar geniş bir yaşam alanı sağlıyor. Tapuların hazır olduğu Quattro İstanbul, 2022 yılının yaz aylarında sahiplerine teslim edilecek.

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

Toplam 576 konutun yer aldığı Quattro İstanbul projesinde 1 oda 1 salon daireler 60-76 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 93-101 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Ön lansman fırsatlarıyla satışa çıkacak olan proje yüksek kalitede malzeme ve işçilik ile hazırlandı. 

Merakla beklenen Quattro İstanbul projesi 19-20 Şubat hafta sonu RAMS Global güvencesiyle ön lansmana çıkıyor.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Web: https://talep.quattroistanbul.com/


projeye sor



Geri Dön