25 / 04 / 2024

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.



Radisson Hotel Group, pandemiyle geçen zorlu yıla rağmen büyümeye devam ediyor. Dünyanın en iyi otel markalarından biri olmakla beraber işletme sahiplerinin, konukların ve ekip üyelerinin tercih ettiği marka olma hedefine yönelik beş yıllık geliştirme planını uygulayan marka 2021 yılında EMEA portföyüne 16 yeni tesis ve 2 binden fazla oda ekledi. Böylelikle Radisson Blu yeni otel açılışlarıyla 2020 yılında yakaladığı ivmeyi sürdürmeye devam etti.

Yeni imzalar arasında aşağıdakiler yer almaktadır:

-En yeni marka olan  Radisson Inpiduals’ın Avusturya, Bulgaristan, Sırbistan ve Afrika’da 6 yeni imza,

-Arnavutluk’taki ilk Radisson Collection oteli olan Radisson Collection Morina Otel Tirana’nın dahil edilmesi,

-Türkiye, Arnavutluk ve Zambiya’da üç yeni Radisson Blu oteli; Zambiya’daki tesis, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Victoria Şelaleleri yakınlarındaki ünlü Radisson Blu Mosi-Oa-Tunya Livingstone Resort’ tur.

-İki yeni Radisson RED oteli; Radisson RED Gatwick Airport (Birleşik Krallık) ve Radisson RED Helsinki (Finlandiya)

-İstanbul ve Budapeşte’deki dört yeni tesisin portföye katılmasına ayrıca, iki yeni ülkeye de girişle - Andora ve Karadağ - birlikte Radisson Hotel segmenti büyümesini sürdürüyor.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Yapılan imzalalara yönelik açıklama yapan EMEA Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Direktörü Elie Younes şu değerlendirmelerde bulundu:

“Zorlu bir 2020’nin ardından faaliyetlerimiz yeniden rayına girerken, iş ortaklarımızla birlikte Radisson Hotel Group 2021’de de büyümeyi sürdürdü. Çalışanlarımızın tutkusu ve yatırımcılarımızın güveni sayesinde, amiral gemimiz Radisson Blu markasının, EMEA’daki 280’den fazla otelle 10 yıl üst üste Avrupa’daki en büyük lüks marka* olmasını kutlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!


Geri Dön