25 / 04 / 2024

Radisson Blu Hotel Kayseri'de açılıyor!

Radisson Blu Hotel Kayseri'de açılıyor!

Dünyanın en hızlı gelişen otel zincirlerinden “Rezidor Oteller Grubu”, Kayseri’de 240 odalı Radisson Blu Hotel’i açıyor...



Yapılmakta olan otelin sahibi Doruk Tic. Yat. ve İnş. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, kent merkezinde yeni kurulan Forum Kayseri’nin yanında yer alacak otelin yaklaşık 80 milyon TL yatırıma mal olacağını söyledi. İstanbul’da geçtiğimiz gün yapılan imza törenine Doruk Tic. Yat. ve İnş. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Carlson Rezidor Oteller Grubu İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Romain Avril katıldı.


Büyüyen Türkiye pazarı


Carlson Rezidor Oteller Grubu’nun da üyesi olan Rezidor’un Başkanı ve üst düzey yöneticisi Kurt Ritter, “Bu imza, Türkiye’deki portföyümüzü, kullanılır halde ve yapım halinde olmak üzere, 2200 odaya çıkartıyor ve grubumuzun büyüyen Türkiye pazarına verdiği önemin altını çiziyor” dedi.


Ana yurdumuz Kayseri’ye otel yatırımı


Yapılmakta olan otelin sahibi Doruk Tic. Yat. ve İnş. A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, şunları söyledi:


“1975 yılından bu yana, süre gelmekte olan turistik yatırım ve tecrübelerimize dayanarak, ana yurdumuz Kayseri’de büyük bir otel için yeni yatırımlar yapmaya karar verdik. Bunun sonucu olarak, dünya çapında hızla genişleyen ve büyük itibar sahibi bir otelcilik zinciri olan “Rezidor Hotel Group” ile “Radisson Blu Sistemi” için bir Lisans Anlaşması yapabilmiş olmaktan büyük gurur duyuyor ve bu işbirliğinin, Rezidor, biz, Kayseri ve Türkiye için çok yararlı olacağına inanıyoruz” diye ilave etti.


Erciyes Dağı’nın muhteşem manzarası


Birinci sınıf Radisson Blu Hotel kent merkezinde, yeni kurulan Forum Kayseri’nin yanında yer alacaktır. Kayseri’deki 20 katlı, 240 odalı Radisson Blu otelinde ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi, 4 restoran ve çeşitli barlar bulunuyor. Çatıdaki restoran-barda Erciyes Dağı’nın muhteşem manzarasını izleyebilirsiniz. Konuklar Türk hamamı, sauna, çeşitli terapi odaları, fitness merkezi ve yüzme havuzu içeren sağlık kulübünden de yararlanabilecek. Otelde, 800 metrekarelik bir balo salonu içeren toplam 1500 metrekarelik toplantı salonları da bulunuyor.


Kayseri, ‘Anadolu Kaplanları’ arasında


Kayseri, Türkiye’nin 1 milyon nüfuslu en büyük 10 kentinden biridir. Sürekli gelişen ve ekonomik bir merkeze dönüşen kent “Anadolu Kaplanları”nın arasında sayılıyor. Kayseri’de makine, gıda, tekstil, şeker ve çimento üretimi üzerine yoğunlaşan şirketleri içeren çok sayıda sanayi bölgesi bulunuyor. Bölgede Erciyes Dağı gibi kültürel ve turistik çekim merkezleri de var. Kentte en son 30.000 öğrenci ve 3.000 öğretim üyesi kapasiteli bir üniversite açıldı. Türkiye’deki sağlık turizminin yüzde 20’sini ağırlayan Kayseri’de ülkenin ilk sağlık kampusunun inşaatı da sürüyor.


Geri Dön