23 / 04 / 2024

Rafet Orhan: En iyi yatırım arsa!

Rafet Orhan: En iyi yatırım arsa!

Toprak ve arsa alımı, her kesimin bütçesine uygun olması sebebiyle en çok tercih edilen yatırım seçenekleri arasında yer alıyor. Yeşil Vadi Arsa Çayırova’da yeni bir şube daha açarak yatırım hizmetlerine devam ediyor.



Toprak ve arsa alımı, her kesimin bütçesine uygun olması sebebiyle en çok tercih edilen yatırım seçenekleri arasında yer alıyor. Bu alanda en uygun seçenekler sunan Yeşil Vadi Arsa Çayırova’da yeni bir şube daha açarak yatırım hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.


Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, “En karlı yatırım arsa prensibiyle yola çıktığımız ilk günden bu yana, binlerce aileyi yatırımların en güzeliyle tanıştırdık. Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Büyük Yoncalı, Tekirdağ, Misinli, Marmaracık’ta arsa, arazi ve gayrimenkul konularında Yeşil Vadi markasıyla halkımızla kucaklaştık. Bizim diğerlerinden farkımız, imarlı ve ifrazlı arsalar sunarak halkımızın yatırımlarını kara dönüştürmelerini sağlayabilmek. Bizler, yatırım danışmanıyız. 15 yıldır arsa sektöründe yapılan tüm yatırımlar, yatırımcısına çok büyük yüzdelerle kazançlar getirmiştir. Biz, “Hayalin Varsa En İyi Yatırım Arsa” sloganıyla müşterilerimize kazançlı yatırım fırsatları sunuyoruz. Bize duyulan güveni her gün yeniden kazanmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.


“Başkalarının kaybını, kazanca dönüştürmüyoruz”


Orhan, ‘90’lı yılların sonunda Çerkezköy Kapaklı’da faaliyete başlayan Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nin bir yatırım serüvenine dönüştüğünü belirterek, “Biz müşteri memnuniyetini, dost ve müşterilerimizle birlikte paylaşarak daha da yücelttik. Başkalarının kaybını kazanca dönüştürmek gibi kolaycılığı değil, yenilikler ve projeler üreterek kazandıran olmayı tercih ettik. Bugün eğer bir marka olma yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam edebiliyorsak, işte bu ilke ve prensipleri, dolayısıyla zorlu ve uzun yolu seçmiş olmamızdandır” dedi.


Milli Gazete


Geri Dön