16 / 04 / 2024

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..



Ramazan bayramı 2022 bu yıl 2 Mayıs Pazartesi günü başlıyor 4 Mayıs Çarşamba günü sona eriyor. Milyonlarca çalışan ve memur bayram tatilinin 9 gün açıklanması halinde 5 Mayıs Perşembe, 6 Mayıs Cuma, 7 Mayıs Cumartesi ve 8 Mayıs Pazar gününü de hesaplayarak 9 günlük tatil planı yapıyor. Zira 1 Mayıs Pazar günü de İşçi bayramı olarak tatilden hesaplanıyor. 

Ramazan Bayramı, Kurban Bayramına göre halkın birbiriyle buluşması için daha müsait oluyor zira Kurban Bayramı'nda kurban kesimi ile oluşan meşguliyet ailelerin birbirine yeterince vakit ayıramamasına neden oluyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön