25 / 04 / 2024

Ramazan Bayramı'nda açık olan satış ofisleri 2013!

Ramazan Bayramı'nda açık olan satış ofisleri 2013!

Bayram boyunca satış ofisinin kapılarını ziyaretçilerine açık tutan konut projelerini haberimizde bulabilirsiniz. Hangi satış ofisi hangi gün açık işte cevabı....Ramazan Bayramı'nda açık olan satış ofisleri....



İnşaat yatırımcıları Ramazan Bayramı'nda da müşterilerini yanlız bırakmıyor. Bayram boyunca satış ofislerinin kapılarını ziyaretçilerine açık tutan firmalar, sizleri bayram çoşkunuzu birlikte paylaşmaya davet ediyor. Hangi satış ofisi hangi günler açık derseniz cevabı haberimizde....İşte Ramazan Bayramı'nda açık olan satış ofisleri...


 Ramazan Bayramı nda açık olan satış ofisleri 2013!


Narlife ikinci günden itibaren açık olacak

Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Narlife, bayramın ilk günü hariç diğer günler saat 11:00 ile 18:00 arasında müşterilerini ağırlayacak. Toplam 609 daireden oluşan Maltepe Narlife projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, teraslı ve bahçeli daire seçenekleri yer alıyor. Konut fiyatlarının 194 bin TL ile 955 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Tepe İnşaat Narlife projesinde düşük peşinat seçenekleri,  masrafsız kredi olanaklarının yanı sıra anlaşmalı bankalardan (Akbank, Yapı Kredi, İşbank ve Garanti Bankası) özel ödeme avantajları sunuyor. Narlife projesinde konut teslimlerinin Mart 2015'te yapılması planlanıyor. 


Narlife hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Ramazan Bayramı nda açık olan satış ofisleri 2013!


Sinpaş bayramın son günü açık

İstanbul,  Ankara  ve Bursa'da birçok projeye imza atan Sinpaş GYO satış ofisleri bayramın son günü açık olacak. İstanbul Halkalı’da Türkiye’nin temalı ilk konut projesi Bosphorus City başta olmak üzere İstanbul, Ankara ve Bursa’da pek çok farklı konseptte projeyi hayata geçiren Sinpaş, tüm projelerinin satış ofislerini bayramın üçüncü gününden itibaren açık bulunduracak. Anahtar Kart sahiplerine özel hazırlanan şenlikler, konserler ve şovlarla renkli bir ramazan ayını geride bırakan Sinpaş GYO, bayramda da müşterileri ile birlikte olacak. 


Sinpaş projeleri hakkından daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Ramazan Bayramı nda açık olan satış ofisleri 2013!


Güneşli Greenist bayramın ikinci gününden itibaren hizmetinizde

İstanbul Güneşli Bahçelievler’de inşaatı devam eden konut projesi Greenist, bayram boyunca hizmet vererek ev sahibi olmak isteyenlere örnek dairelerini gezme ve detaylı bilgi alma imkanı sağlıyor. Sadece arife öğleden sonra ve bayramın ilk günü kapalı olacak olan Greenist, çocuklara özel oyun parkı, yüzme havuzu, servis bekleme alanları gibi hizmetlerle çocukların satış ofisinde güvenli ve keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Güneşli'de Saray Grup tarafından hayata geçirilen Grenist Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 340 bin 286 TL'den başlangıç gösterdiği Güneşli Greenist projesinde konut teslimlerinin Haziran 2014'te yapılması planlanıyor. 


Güneşli Greenist hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Ramazan Bayramı nda açık olan satış ofisleri 2013!


Rings İstanbul ikinci günden itibaren kapılarını açık tutuyor

Selin Yapı güvencesiyle Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren açık olacak. Tatil boyu kapılarını açık tutacak olan Rings İstanbul projesinde toplam bin 500 konut yer alıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks daire seçeneklerinden oluşan Sancaktepe Rings İstanbul projesinde konutlar 264 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuulyor. Mayıs ayı itibari ile dairelerin sahiplerine teslim edilmeye başladığı projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilliyor. Konut bedelinin yüzde 30'u ise 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Rings İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Ramazan Bayramı nda açık olan satış ofisleri 2013!


G Marin bayramın 3.gününden itibaren açık

Mar Yapı tarafından Bayrampaşa'da hayata geçirilen G Marin, Ramazan Bayramı'nda satış ofisinin kapılarını ziyaretçilerine açık tutan projeler arasında yer alıyor. Bayramın üçüncü gününden itibaren projeyle ilgilenenler satış ofisini ziyaret edip projeye ilişkin bilgi alabilecek ve örnek daireyi gezme imkanı bulabilecek. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer aldığı ve ilk etabının Ekim 2013 tarihinde teslim edilmesi planlanan G Marin projesi mimarisi ve sosyal donatılarıyla bölgedeki en özel ve nitelikli proje olmasıyla dikkat çekiyor.


G Marin hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Ramazan Bayramı nda açık olan satış ofisleri 2013!


Demir Romance ve Ayışığı Vadi Evleri ikinci ve üçüncü gün açık
Demir İnşaat, Beylikdüzü'de hayata geçirdiği Demir Romance ve Ayışığı Vadi projelerinin satış ofisini bayramın ikinci ve üçüncü günü ziyaretçilerine açıyor. Demir İnşaat, bayram kampanyaları çerçevesinde, Demir Romance’da “yüzde 10 peşinatla daire sahibi olun” sloganıyla tüketicileri ev sahibi olmaya davet ederken, Ayışığı Vadi Evleri’nde sınırlı sayıda kalan dairelerinde  “10 bin TL peşinatla şimdi al, hemen taşın” kampanyasını sürdürüyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön